Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση Φορτούνη! (photo)

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση Φορτούνη! (photo)
Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 - 10:43

Σας είχαμε ενημερώσει από χθες νωρίς ότι δρομολογείται η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στην ομάδα του Ολυμπιακού. Όχι πιθανολογώντας, αλλά έχοντας βεβαιωθεί ότι αυτή είναι η πρόθεση και των δύο πλευρών, σας μεταφέραμε από νωρίς το ρεπορτάζ για την επιστροφή του Έλληνα άσου στις προπονήσεις και για το νέο συμβόλαιο, το οποίο θα υπέγραφε. Αργότερα, το βράδυ, σας μεταφέραμε περισσότερες πληροφορίες, αλλά και το ότι το νέο συμβόλαιο θα είναι μέχρι το 2024.

Έτσι και έγινε! Επίσημα πλέον, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου 27/8, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Φορτούνη!

Ο Έλληνας άσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά. Παραμένει εδώ και μπαίνει άμεσα σε διαδικασία επανένταξης στο ρόστερ. Θα αρχίσει άμεσα ομαδικές προπονήσεις, προκειμένου να μπει το ταχύτερο δυνατό στο κλίμα του παιχνιδιού, το οποίο θέλει από την ομάδα ο Κάρλος Κορμπεράν. Στόχος είναι ο Ολυμπιακός να κερδίσει ξανά στο γήπεδο τον γνωστό Κώστα Φορτούνη και η ομάδα να αυξήσει ακόμη περισσότερο την ποιότητά της.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης