Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μασάζ» στο φορ του Βόλου, την ημέρα του αγώνα από εφημερίδα της ΑΕΚ!

«Μασάζ» στο φορ του Βόλου, την ημέρα του αγώνα από εφημερίδα της ΑΕΚ!
Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 - 20:44

Επιθετικό συνεχίζει να αναζητά η ΑΕΚ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Έτσι γράφεται, δηλαδή. Ό,τι διαβάζουμε σας λέμε κι εμείς. Την ίδια ώρα, απόψε έχει παιχνίδι. Με τον Βόλο, για τη 2η αγωνιστική της Super League. Στη Ριζούπολη, έτσι, για το γνωστό θέμα του γηπέδου.

Τώρα που είπαμε τις «μαγικές» λέξεις, «συνδέθηκε» το παζλ. Επιθετικός. ΑΕΚ. Βόλος. Να τος ο Τομ Φαν Βέερτ! Πού κολλάει ο Ολλανδός επιθετικός του Βόλου; Απλώς «έτυχε» την ημέρα του αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο να γραφτεί το όνομά του σε εφημερίδα της ΑΕΚ. Ότι δηλαδή, είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται για την γραμμή κρούσης της ομάδας τους.

«Ο Τομ Φαν Βέερτ είναι μια από τις περιπτώσεις σουπερλιγκάτων παικτών που δεν περνούν απαρατήρητες στην ΑΕΚ. Για τον Ολλανδό φορ υπάρχει θετικό report στην Ένωση κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το θυμόμαστε, όσο η θεσσαλική ομάδα τον διατηρεί στο ρόστερ της και δεν προχωρά στην (περήφανη) πώληση του. Ο 32χρονος επιθετικός διατηρεί καλή σχέση με τα δίχτυα και το γκολ πάντα… πουλάει», γράφει η «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» στο σημερινό της φύλλο.

Και όλα αυτά, σήμερα. Την ημέρα του αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο. Θα έτυχε, πάντως, έτσι!

Επίσης, υποθέτουμε ότι αν η υπόθεση είναι να προχωρήσει στο παρασύνθημα, δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα οι διαπραγματεύσεις, ε!

Διαβάστε επίσης