Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελειώνει και του Ρέτσου στον Ολυμπιακό!

Τελειώνει και του Ρέτσου στον Ολυμπιακό!
Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 - 20:23

Πήρε και Ουί-Τζο Χουάνγκ ο Ολυμπιακός, επέστρεψε και ο Κώστας Φορτούνης και τις επόμενες μέρες θα έχουμε κι άλλες εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι. Μία από αυτές αναμένεται να είναι και η επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου στο Λιμάνι.

Ο Έλληνας αμυντικός ανήκει στην ιταλική Βερόνα και έχει βουίξει η πιάτσα ότι τη νέα σεζόν, σε λίγες μέρες βασικά, θα φοράει και πάλι τα ερυθρόλευκα του αγαπημένου του Ολυμπιακού.

Η μεταγραφή του Ρέτσου στον Ολυμπιακό δείχνει να έχει μπει στην τελική ευθεία και δεν είναι απίθανο να αποτελέσει την επόμενη προσθήκη. Βέβαια, ξέρετε πώς πάνε αυτά στις μεταγραφές. Όπως και να ‘χει, η επιστροφή του Ρέτσου στον Θρύλο έχει δρομολογηθεί και όλα δείχνουν πως άμεσα θα έχουμε εξελίξεις.

Θυμίζουμε, τις προηγούμενες μέρες, στην Ιταλία έκαναν λόγο για 3ετές συμβόλαιο που θα υπογράψει με τον Ολυμπιακό, κάτι που δείχνει πως μοιάζει να είναι διαδικαστικό το θέμα.

Μία ανάσα από την επιστροφή του στον Ολυμπιακό είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις και με τη δική του υπόθεση. Όπως και με άλλες υποθέσεις, μιας και οι μεταγραφές εννοείται πως δεν έχουν ολοκληρωθεί για τον πρωταθλητή Ελλάδας...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης