Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε καλό δρόμο του Μορλάνες, θετικός ο ποδοσφαιριστής να έρθει στον Ολυμπιακό

Σε καλό δρόμο του Μορλάνες, θετικός ο ποδοσφαιριστής να έρθει στον Ολυμπιακό
Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 - 12:05

Το όνομα του Μανού Μορλάνες είναι ψηλά στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα. Ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρό του τον 23χρονο μέσο της Βιγιαρεάλ και στοχεύει στο να τον κάνει δικό του. Ο Μορλάνες αρέσει στον Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος βλέπει σε εκείνον στοιχεία τα οποία η ομάδα του χρειάζεται στο παιχνίδι της Με την επικείμενη αποχώρηση του Μαντί Καμαρά για τη Ρόμα (είναι πρακτικά… τελειωμένη υπόθεση), ο Ολυμπιακός χρειάζεται τόνωση στα χαφ, σε έναν νευραλγικό χώρο, στο γήπεδο.

Με Εμβιλά, Κούντε, Ίνμπομ Χουάνγκ, Μπουχαλάκη και Αγκιμπού παρόντες, ο Ολυμπιακός δείχνει να χρειάζεται έναν καθαρό χαφ, να μπορεί να υπηρετήσει και το «6», αλλά και το «8» και να δώσει βοήθειες στην ομάδα τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά. Και ο Μορλάνες δείχνει να μπορέι να υπηρετήσει αυτό το πλάνο.

Το θετικό είναι ότι ο ποδοσφαιριστής δείχνει να… «ψήνεται» για Θρύλο! Δείχνει να τον ενδιαφέρει η προοπτική του να παίξει εδώ, παρά το γεγονός ότι έχει και ενδιαφέρον, από ομάδες της πατρίδας του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

** Η φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό του ποδοσφαιριστή στο Instagram.

Διαβάστε επίσης