Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με αέρα, αλλά χωρίς υπεροψία

Με αέρα, αλλά χωρίς υπεροψία
Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 - 13:10

Ο Ολυμπιακός πρέπει όχι απλώς να βελτιώνει την εικόνα του, όσο περνάει ο καιρός και παιχνίδι με το παιχνίδι. Πρέπει παράλληλα να νικάει. Να παίρνει νίκες και να προχωρά με τρίποντα στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Δεν έχει περιθώρια για προετοιμασία ο Ολυμπιακός και δεν έχει δυνατότητα να κάνει… παύση, για να δουλέψει. Ακόμη και στη διακοπή των εθνικών, θα του λείπουν παίκτες (έτσι είναι με τις ομάδες που έχουν διεθνείς) και η δουλειά δεν θα μπορεί να γίνει στο 100%.

Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό να νικήσει απόψε στην Τρίπολη. Η ομάδα χρειάζεται νίκες για την ψυχολογία της και αυτό είναι σημαντικό να το πετύχει. Και για να το πετύχει πρέπει να πάει δίχως υπεροψία, στο γήπεδο του Αστέρα.

Με αέρα, αλλά δίχως υπεροψία. Όχι μπλαζέ. Πρέπει ο Ολυμπιακός να ΠΑΙΞΕΙ. Και καλά. Δεν του χαρίζεται τίποτα. Και πρέπει σε κάθε ματς να τα δίνει όλα. Για να νικάει, αλλά και, όπως είπαμε και για να βελτιώνει την εικόνα του. Και να βελτιώνεται και ο ίδιος, ως ομάδα. Με το κεφάλι χαμηλά, με προσήλωση και με συγκέντρωση. Όχι με ύφος… μπλαζέ. Έτσι θα νικήσει ο Θρύλος στην Τρίπολη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης