Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λάμψη Μπιέλ! (video)

Λάμψη Μπιέλ! (video)
Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2022 - 09:58

Μέρα Πεπ Μπιέλ είναι σήμερα για τον Ολυμπιακό! Η μέρα του παικταρά. Ήρθε χθες, περνάει σήμερα ιατρικά και εργομετρικά και υπογράφει το συμβόλαιό του. Η σχετική πληροφόρηση αναφέρει πως αυτό θα έχει διάρκεια 4 ετών, αλλά θα τα δούμε όλα στην πράξη. Σε λίγες ώρες.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι στην Ελλάδα από το βράδυ της Τετάρτης. Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει και με την Κοπεγχάγη και με τον ίδιο τον 25χρονο χαφ και λέγεται πως το συνολικό κόστος θα «αγγίξει» ή και θα ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ!

Ο ίδιος, μάλιστα, δηλώνει ανυπόμονος να μπει να παίξει... «Είμαι χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο κόσμος. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να παίζω για να το ανταποδώσω. Μόνο στο άκουσμα του ονόματος του Ολυμπιακού ήταν εύκολο για μένα να πάρω την απόφαση να έρθω. Μίλησα και με τους ατζέντηδές μου και έκαναν αυτό που έπρεπε. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Έπαιξε πάρα πολύ σημαντικό ρόλο το όνομα του Ολυμπιακού», ήταν τα λόγια του.

Λάμψη Μπιέλ στον Θρύλο!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης