Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming
Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022 - 17:21

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη της πρεμιέρας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0), χάρη σε τέρματα των Βαλμπουενά και Ραντζέλοβιτς, αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 στο γήπεδό του, απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού. Στα πέναλτι, οι ερυθρόλευκοι κλείδωσαν την πρόκριση για του ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Την περασμένη Δευτέρα, ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Τρίπολη, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 0-0. Παράπονα για τη διαιτησία είχαν οι φιλοξενούμενοι.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Ιωνικός δεν έχει καταφέρει ακόμη να φτάσει σε νίκη στο πρωτάθλημα. Μετά από δύο αγωνιστικές, τρέχει ρεκόρ 0-1-1. Η ομάδα δείχνει μπερδεμένη και έχει χάσει σημαντικές μονάδες από το ρόστερ της. Δεν τα πήγε καθόλου καλά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, γνωρίζοντας τέσσερις ήττες σε πέντε φιλικά. Δεν ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν στη Σούπερ Λιγκ. Στην πρεμιέρα, γνώρισε ήττα (0-1) από τον Παναθηναϊκό, πριν το 0-0 κόντρα στον Λεβαδειακό, την περασμένη αγωνιστική.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ιωνικό είναι προγραμματισμένο για τις 19:00 του Σαββάτου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming | Ζινκερνάγκελ: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω. Είμαστε σε καλό δρόμο»

Για την εικόνα του Ολυμπιακού που άξιζε κάτι παραπάνω, δηλαδή τη νίκη, μίλησε ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ στη Nova μετά το 0-0 στην Τρίπολη. «Προφανώς αξίζαμε κάτι παραπάνω, δεδομένων των ευκαιριών που δημιουργήσαμε και είμαστε απογοητευμένοι για αυτό. Μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα αλλά δεν είχαμε αποτελεσματικότητα και προς το τέλος δεν ήμασταν καλοί. Έπρεπε να τελειώνουμε καλύτερα τις φάσεις μας όμως ήταν μία δύσκολη έδρα και θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τον ρυθμό και αν φταίει η κούραση από την Ευρώπη: «Ναι, θεωρώ πως όταν παίζεις μεσοβδόμαδα ένα σημαντικό παιχνίδι, αυτό σε κουράζει στο επόμενο ματς αλλά δημιουργήσαμε φάσεις. Έπρεπε να σκοράρουμε στα καλά σημεία που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο αλλά φάνηκε η κούραση στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο είχαμε και ατυχία. Είναι δύσκολο να παίζεις κόντρα σε ομάδες που σκέφτονται παραπάνω να κάνουν καλή άμυνα παρά να κερδίσουν και εκεί χρειάζεται υπομονή. Αυτό είναι το κλειδί και να συνεχίσουμε να προσπαθούμε».

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Για την ετοιμότητα του Ολυμπιακού: «Όταν υπάρχει ένας καινούργιος προπονητής, πρέπει να υπάρξει υπομονή και χρόνος για να λειτουργήσουν όλοι όπως θέλει. Έχουμε, επίσης και νέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ακόμα εγκλιματίζονται. Ο προπονητής είναι μόλις λίγες εβδομάδες στην ομάδα αλλά πιστεύω πως σίγουρα θα δούμε βελτίωση. Σήμερα θα ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι αν είχαμε σκοράρει ή είχε δοθεί ένα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο. Αν είχαμε κερδίσει θα λέγαμε άλλα πράγματα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε να δεχθούμε την κριτική και να κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Είμαστε σε έναν καλό δρόμο και στη συνέχεια θα δούμε ακόμα περισσότερη βελτίωση».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης