Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η πρώτη φορά που βρέθηκε ο Μαρσέλο στον Ναό! (video)

Η πρώτη φορά που βρέθηκε ο Μαρσέλο στον Ναό! (video)
Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:52

Τη Δευτέρα (5/9) το βράδυ (21:00), ο Μαρσέλο θα πατήσει το πόδι του στο «Γ. Καραϊσκάκης», για πρώτη φορά ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Ο κόσμος του Θρύλου αναμένεται στον Ναό, για να υποδεχθεί τον σπουδαίο Βραζιλιάνο σούπερ σταρ!

Ο κορυφαίος αριστερός μπακ στην ιστορία, ωστόσο, θα βρεθεί για δεύτερη φορά στο «Κάστρο» των Πειραιωτών. Τη σεζόν 2007-08, ο θρυλικός Μαρσέλο είχε αντιμετωπίσει τους «ερυθρόλευκους» στο Φάληρο, με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, για το Champions League.

Στο ματς εκείνο, ο Μαρσέλο ήταν βασικός με τη «Βασίλισσα» στο «Γ. Καραϊσκάκης», παίρνοντας για πρώτη φορά «γεύση» από τον κόσμο του Ολυμπιακού! Το ματς έληξε ισόπαλο 0-0, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται ξανά στη συνέχεια, στη Μαδρίτη, για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Για την ιστορία, ο Θρύλος ηττήθηκε στην έδρα της Ρεάλ, με 4-2, αλλά πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση, φτάνοντας μια… ανάσα από το 3-3 στο φινάλε!

Δείτε το βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης