Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μήνυση στον Μελισσανίδη για εκβιασμό

Μήνυση στον Μελισσανίδη για εκβιασμό
Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:20

Δικαστικές περιπέτειες για τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη. Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του MEGA η υπεύθυνη αδειοδοτήσεων της Περιφέρειας Αττικής, Ευαγγελία Πολυζώη υπέβαλε εναντίον του μήνυση για εκβιασμό. Η μήνυση υπεβλήθη την περασμένη Παρασκευή στο τμήμα εκβιαστών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Σύμφωνα, πάντα, με όσα μετέδωσε, το τηλεοπτικό κανάλι, όλα ξεκίνησαν, όπως κατάγγειλε η Ευαγγελία Πολυζώη στη μήνυσή της, όταν η ίδια μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής πήγαν να κάνουν έλεγχο στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η προαναφερόμενη Επιτροπή διαπίστωσε ελλείψεις και παραβάσεις που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των παικτών και των φιλάθλων, ζητώντας να γίνουν κάποια έργα, προκειμένου να δώσει άδεια. Όμως, ο κ. Μελισσανίδης αντέδρασε και μπήκε στην αίθουσα της συνεδρίασης, φωνάζοντας και απειλώντας τα μέλη της Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλλει η κυρία Πολυζώη που παρόλα αυτά δεν πτοήθηκε από τις αντιδράσεις του και κατέθεσε μήνυση στο τμήμα εκβιαστών.

H κυρία Πολυζώη, επίσης, καταγγέλλει πως ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ την απείλησε ότι κάθε βράδυ θα στέλνουν σπίτι της οργανωμένους οπαδούς και ότι θα εκδιωχθεί από την Περιφέρεια Αττικής. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ του MEGA παραιτήθηκε και η εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού της Περιφέρειας, που φέρεται επίσης να δέχθηκε απειλές.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης