Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

ΜΕΓΑΛΕΙΟ!
Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2022 - 16:28
Αρθρογράφος: Στράτος Ζαλούμης
ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Σείστηκε το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το βράδυ της Δευτέρας, στη μυθική υποδοχή που ετοίμασε ο κόσμος του Ολυμπιακού στον τεράστιο Μαρσέλο. Αποφεύγω, εσκεμμένα, να βάλω εισαγωγικά στη λέξη «σείστηκε», μιας και υπήρξαν στιγμές, που όντως νιώθαμε το γήπεδο να σείεται!!

Αν δεν ήσουν μέσα, δεν μπορείς να καταλάβεις! Μοναδικές στιγμές. Υπέροχες. Στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό. Για πάντα. Για μία ζωή. Σχεδόν γέμισε το Καραϊσκάκη χθες το βράδυ. Είναι ασύλληπτο. Στην αρχή άνοιξαν μόνο οι θύρες στα επίσημα, αλλά αυτές γέμισαν με το που άνοιξαν. Σε τόσο βαθμό που για να ανέβουμε κι εμείς στις θέσεις μας, χρειάστηκε... αγώνας δρόμου!

Ο κόσμος το έζησε με όλη την ψυχή του. Υποδέχτηκε στον Ολυμπιακό έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης, έναν ποδοσφαιριστή που πριν από μερικές εβδομάδες σήκωσε, ως αρχηγός τη Ρεάλ Μαδρίτης, το Champions League. Το 5ο του Champions League.

Προσπαθείς να βρεις λέξεις να περιγράψεις αυτό που ζήσαμε χθες βράδυ στο Καραϊσκάκη. Βρήκα μία... ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

Ξαναζήστε τη χθεσινή μέρα, από την άφιξη του Μαρσέλο στην Ελλάδα, ως τη μυθική και συγκλονιστική υποδοχή του στο Καραϊσκάκη από 27.000 κόσμο...

Διαβάστε επίσης