Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χτίζεται από την αρχή, πάνω σε επίσημα παιχνίδια!

Χτίζεται από την αρχή, πάνω σε επίσημα παιχνίδια!
Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:33

Κάθε ματς που περνά, ο Ολυμπιακός πρέπει να δείχνει σημάδια βελτίωσης. Αλλά και να νικά. Αγωνιστικά να εμφανίζεται καλύτερος, πιο σωστά δομημένος και με αυτοματισμούς. Αλλά και να νικά. Να αναδεικνύει το ταλέντο των παικτών που έχει στο ρόστερ του. Και να νικά. Να «δένει» ως ομάδα και να αποκτά αυξημένη «χημεία». Αλλά και να νικά…

Ο Ολυμπιακός δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου. Αντιθέτως, έχει τεράστια πίεση. Χτίζεται από την αρχή, πάνω στα ματς… Και αυτό είναι ό,τι πιο δύσκολο. Όχι για τον Κορμπεράν, αλλά για κάθε προπονητή. Για κάθε άνθρωπο, ο οποίος πρέπει να ΦΤΙΑΞΕΙ μια νέα ομάδα, από την αρχή. Και παράλληλα να παίρνει αποτελέσματα και να προχωρά νικηφόρα. Προσοχή. Ο Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος γίνεται δέκτης κριτικής ξανά από χθες το βράδυ, όχι απλώς έχει πολύ λίγο καιρό στην ομάδα. Αλλά καλείται να την «χτίσει» από την αρχή, διορθώνοντας λάθη του -πρόσφατου- παρελθόντος, σε επίπεδο αγωνιστικό. Και παράλληλα να παίρνει νίκες και να προχωρά προς τους στόχους της ομάδας. Γιατί αυτοί δεν αλλάζουν.

Με νέους παίκτες, οι οποίοι είτε δεν έχουν μπει, είτε είναι ελάχιστο καιρό στην ομάδα, ο Ολυμπιακός καλείται να δουλέψει σαν σε προετοιμασία. Και παράλληλα να παίζει επίσημα ματς κάθε… τρεις μέρες. Και να νικάει… Η δυσκολία αυτού του εγχειρήματος είναι σαφής και κατανοητή. Και απαιτείται από όλους μας υπομονή. Δεν μπορεί αυτός ο Ολυμπιακός, ένας νέος Ολυμπιακός, να κριθεί από τώρα. Τόσο νωρίς…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Μαρσέλο… εκτίει με Βόλο!

Ο Μαρσέλο… εκτίει με Βόλο!

Απίστευτο, αλλά αληθινό. Ο παγκόσμιος Βραζιλιάνος είναι… τιμωρημένος, για το ματς της τέταρτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.