Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μαρσέλο… εκτίει με Βόλο!

Ο Μαρσέλο… εκτίει με Βόλο!
Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:46

Στα… παράδοξα της ζωής. Του ποδοσφαίρου, το οποίο είναι… μικρογραφία της ζωής. Και μέσα σε αυτά τα παράδοξα, τα παράξενα αν θέλετε, είναι και το γεγονός ότι στο ματς του Ολυμπιακού με τον Βόλο, το οποίο έρχεται, ο Μαρσέλο εκτίει… τιμωρία! Και όμως! Απίστευτο, αλλά αληθινό. Ο παγκόσμιος Βραζιλιάνος είναι… τιμωρημένος, για το ματς της τέταρτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η διοργανώτρια, ο Μαρσέλο συγκαταλέγεται στους τιμωρημένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Μαρσέλο, προφανέστατα, δεν υπολογιζόταν για το ματς αυτό, αφού ακόμη δεν είναι στο 100% για να μπει σε δράση. Κοντά είναι αυτή η συγκυρία, αλλά όχι τώρα.

Ο παγκόσμιος Βραζιλιάνος είχε αποβληθεί μία φορά την περσινή σεζόν, στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για το Κόπα ντελ Ρέι στις 3 Φεβρουαρίου. Ματς το οποίο η Ρεάλ έχασε στην παράταση…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης