Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μαρσέλο ανεβάζει ρυθμό και «τρελαίνει» κόσμο!

Ο Μαρσέλο ανεβάζει ρυθμό και «τρελαίνει» κόσμο!
Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:21

Τα πρώτα ευχάριστα, για τα άκρα της άμυνας του Ολυμπιακού, έρχονται με την επιστροφή στη δράση, του Σίμε Βρσάλικο. Ο Κροάτης είναι παρών, αλλά δεν είναι η μόνη αλλαγή, την οποία περιμένουμε να δούμε στα άκρα της αμυντικής γραμμής του Θρύλου, ώστε αυτή να παρουσιαστεί ενισχυμένη. Η άλλη ακούει στο όνομα Μαρσέλο! Ο παγκόσμιος άσος του Ολυμπιακού, μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όλων των εποχών, είναι εδώ και… προβάρει τη φανέλα. Όχι για να… υπογράψει. Αυτό έγινε! Αλλά για να… παίξει! Και να μας ξετρελάνει όλους!

Ο παγκόσμιος Μαρσέλο ανεβάζει ήδη τον ρυθμό με τον οποίο δουλεύει και η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί μια νέα σελίδα, στον τρόπο με τον οποίο προπονείται στο Ρέντη. Ο Μαρσέλο «πατάει γκάζι» και άρχισε ήδη να μπαίνει στο ομαδικό πρόγραμμα. Να δουλεύει με τους συμπαίκτες του και όχι ατομικά!

Ο παγκόσμιος Βραζιλιάνος άσος δεν κρύβει ότι… καίγεται να παίξει! Ότι «καίγεται» να φορέσει τη φανέλα του Θρύλου και να μπει στο Καραϊσκάκη. Για να μας δείξει τι ξέρει να κάνει. Το προσφέρει απλόχερα στον κόσμο του Ολυμπιακού, μέσα στο ομορφότερο γήπεδο της χώρας…

Σταδιακά ο Μαρσέλο θα ανεβάζει ολοένα και περισσότερο τον ρυθμό του στις προπονήσεις. Και μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες αναμένεται να αρχίσει να παίρνει τον αγωνιστικό ρυθμό που χρειάζεται, για να βρεθεί στο 100% και να… μαγέψει τον λαό του Θρύλου!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μία λέξη: Αντίδραση

Μία λέξη: Αντίδραση

«Θέλω να δω πως θα αντιδράσει η ομάδα μου», είπε μεταξύ άλλων ο Κορμπεράν ενόψει του αγώνα με τον Βόλο.