Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία λέξη: Αντίδραση

Μία λέξη: Αντίδραση
Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:37

Απέναντι στις δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζει, στην προσπάθειά του να καθιερώσει μια σταθερά ενδεκάδα και να δουλέψει σωστά με τους παίκτες του, ο Κάρλος Κορμπεράν πρέπει να αντιπαραβάλει μια ομάδα η οποία θα νικά και θα συνεχίσει να προχωρά με καλά αποτελέσματα, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Στον απόηχο ενός κακού ματς στη Γαλλία, απέναντι στη Ναντ, ο Ολυμπιακός θέλει σήμερα το απόγευμα, με τον Βόλο, να αντιδράσει. Να μπει στο γήπεδο και να πάρει αυτό που θέλει. Πέρα από κάθε αμφισβήτηση, καθαρά και με σαφήνεια.

«Θέλω να δω πως θα αντιδράσει η ομάδα μου», είπε μεταξύ άλλων ο Κορμπεράν ενόψει του αγώνα με τον Βόλο. Και όλοι εμείς το ίδιο. Η ομάδα πρέπει να δείξει καλύτερο πρόσωπο και -κυρίως- αντίδραση. Τα παιχνίδια πρωταθλήματος, σαφώς μικρότερης δυσκολίας, από εκείνα της Ευρώπης, απέναντι σε αντιπάλους από τη Γαλλία και τη Γερμανία, δίνουν τη δυνατότητα στον Κάρλος Κορμπεράν να δουλέψει σωστά με την ομάδα του και -κυρίως- να παίρνει νίκες. Και να χτίζει αυτοπεποίθηση.

Απόψε ο Ολυμπιακός ψάχνει ένα πράγμα: Αντίδραση. Να βγάλει στο γήπεδο εγωισμό, πάθος, καλή μπάλα. Και να πάρει τη νίκη. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο και όσοι παίξουν πρέπει να το έχουν στο μυαλό τους. Και να βλέπουν μπροστά… Να βλέπουν και λίγο στη… Φράιμπουργκ και στην πιθανότητα να κερδίσουν μια θέση στην ενδεκάδα την Πέμπτη. Λίγο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης