Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει το «τρένο» της πρόκρισης

Ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει το «τρένο» της πρόκρισης
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:28

Η εικόνα του Ολυμπιακού απέναντι στη Ναντ, στη Γαλλία, προβλημάτισε, είναι η αλήθεια. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να σταθεί όπως ήθελε στο «Μπουζουάρ» και μοιραία δέχθηκε στο φινάλε την ήττα, αν και αυτή κρίθηκε από τη διαιτησία, ο χειρισμός της οποίας στο φινάλε οδήγησε στη φάση του γκολ που σήμανε τη νίκη για τους Γάλλους. Ωστόσο, τίποτε δεν έχει ακόμη κριθεί στον όμιλο.

Ο Ολυμπιακός όχι απλώς δεν έχει χάσει το τρένο της πρόκρισης. Κάθε άλλο. Με νίκη απέναντι στη Φράιμπουργκ μπαίνει ξανά δυνατά στη διεκδίκηση της πρόκρισης και έχει τη δυνατότητα να φέρει την «παρτίδα» στα μέτρα του.

Ένας ματς εκτός έδρας στην Ευρώπη μπορεί να το πεις και εκτός… προγράμματος. Όπως αυτό στη Γαλλία. Μια ήττα εκεί δεν σημαίνει αυτομάτως και το… φινάλε στην προσπάθεια για πρόκριση. Κάθε άλλο. Ο Ολυμπιακός έχει τρία ματς στο Καραϊσκάκη και άλλα δύο εκτός έδρας, για να πάρει τους πόντους, τους οποίους χρειάζεται.

Αυτό το οποίο απαιτείται όμως, είναι άμεση βελτίωση της εικόνας του. Απαιτείται βελτίωση, άνοδος και σταθερότητα, ώστε να έρθουν και τα αποτελέσματα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης