Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απέναντι σε τόσο αθλητικές ομάδες, ο Ολυμπιακός έχει αυτό το «όπλο»

Απέναντι σε τόσο αθλητικές ομάδες, ο Ολυμπιακός έχει αυτό το «όπλο»
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:56

Δεν είναι εύκολο αυτή τη στιγμή για τον Ολυμπιακό, να αντιμετωπίσει ομάδες πολύ πιο αθλητικές από εκείνον. Εν προκειμένω τη Φράιμπουργκ. Η οποία το βράδυ της Πέμπτης έρχεται στο Καραϊσκάκη, για να προσπαθήσει να κόψει ξανά τον δρόμο του Ολυμπιακού, προς τη νοκ-άουτ φάση του Europa League. Ο Ολυμπιακός δεν είναι ακόμη έτοιμος 100% σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, αφού έχει βρεθεί να κάνει… προετοιμασία εν μέσω επισήμων αγώνων…

Η ομάδα «πονάει» σε θέμα φυσικής κατάστασης και «διάρκειας» μέσα στο γήπεδο και οι Γερμανοί… τρέχουν ασταμάτητα. Και απέναντι σε αυτό, ο Ολυμπιακός έχει μόνο ένα «όπλο» το οποίο μπορεί να αντιπαραβάλει: Την απόλυτη ακρίβεια στις μεταβιβάσεις του. Το να ελαχιστοποιήσει τα αναγκαία τρεξίματα μέσα στο γήπεδο. Το να κυνηγάει όσο πιο λίγο γίνεται την μπάλα.

Αυτό για να συμβεί η ομάδα θα χρειαστεί πολύ μεγάλη συγκέντρωση. Απόλυτη προσοχή, σε κάθε πάσα. Σε κάθε μεταβίβαση. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κοιτάξει να κλείσει χώρους και να προσέξει πάρα πολύ την κάθε του μεταβίβαση. Έτσι θα κερδίσει σε τρεξίματα, άρα και σε «διάρκεια» στο γήπεδο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης