Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον κόσμο του για το πρώτο βήμα

Με τον κόσμο του για το πρώτο βήμα
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:26

Απέναντι στη Φράιμπουργκ, ο Ολυμπιακός ψάχνει κάτι παραπάνω από μια νίκη. Ψάχνει την εκκίνηση, η οποία τον φέρει στην επόμενη φάση του θεσμού, ει δυνατόν ακόμη και από την πρώτη θέση. Ο Ολυμπιακός ψάχνει τον τρόπο με τον οποίο θα επιβληθεί απέναντι στη γερμανική ομάδα, μέσα στην έδρα του. Τον τρόπο με τον οποίο δεν θα πάρει απλώς μια νίκη στις λεπτομέρειες, αλλά παίζοντας και καλύτερη μπάλα, θα καταφέρει να επιβάλει τον ρυθμό του και να πάρει εμφατικά αυτό που θέλει, για να μπορέσει να πατήσει γερά στα πόδια του, στον έβδομο όμιλο και να πάει για την πρόκριση!

Στην προσπάθειά του αυτή, δεν θα είναι μόνος του. Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την πρώτη νίκη του στην Ευρώπη, με τον λαό του δίπλα του. Τον κόσμο του, ο οποίος πάντοτε στέκεται εκεί, δίπλα του και πάντοτε στηρίζει, με την παρουσία του, την ομάδα.

Απόψε το γήπεδο αναμένεται να είναι ξανά όπως πρέπει. Με τον λαό του Ολυμπιακού δίπλα στους παίκτες, με στήριξη από το 1’ ως το 90’, μπορεί ο Ολυμπιακός να «χτυπήσει» τη Φράιμπουργκ και να μπορέσει να κάνει το πρώτο, εμφατικό τρίποντο της σεζόν. Θέλει μια καλή νίκη ο Ολυμπιακός, απέναντι στη Φράιμπουργκ απόψε, για να πάρει μπρος. Και με τον κόσμο του μπορεί!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης