Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απογείωση με Χάμες!

Απογείωση με Χάμες!
Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 - 09:39

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα δύσκολο και κομβικό ματς, προτού πάει στη διακοπή, για να δουλέψει και να προσπαθήσει να εμφανίσει στο άμεσο μέλλον την εικόνα η οποία του αρμόζει. Στις 20:00 ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα του Άρη, για την πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και είναι έτοιμος για μια νέα αρχή. Είναι έτοιμος για την απογείωση, με τον Χάμες Ροντρίγκες στην αποστολή.

Ο Κολομβιανός παιχταράς ήρθε έτοιμος και παίρνει άμεσα θέση στην ομάδα, με το 10 στην πλάτη. Προετοιμάζεται για να καταγράψει και τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής, να αρχίσει σιγά-σιγά να δουλεύει, μέσα στο γήπεδο, με τους νέους συμπαίκτες του. Και να προσφέρει στον Ολυμπιακό όλα αυτά, για τα οποία δαπανήθηκαν πολλά χρήματα, ώστε να έρθει στην Ελλάδα και τον Πειραιά.

Πέραν του Χάμες, «παρών» δηλώνουν και οι Σαμασέκου και Μπακαμπού και θα έχει ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό να δούμε εάν ο Κάρλος Κορμπεράν θα τους ρίξει άμεσα στη «μάχη». Ούτε για εκείνους, ούτε για τον Χάμες είναι δεδομένο ότι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και αν ναι, θα είναι λίγος. Αλλά οι τρεις νέοι είναι παρόντες και αναμένεται να έχει ενδιαφέρον το ματς με τον Άρη και από αυτή την άποψη.

Πάμε για το «διπλό». Πάμε για μια πολύ σημαντική νίκη σε μια έδρα από την οποία δεν θα περάσουν όλοι εύκολα… Αν ο Ολυμπιακός το κάνει απόψε, αμέσως θα έχει πλεονέκτημα στη Σούπερ Λιγκ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης