Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοίτα καλά τη βαθμολογία

Κοίτα καλά τη βαθμολογία
Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:14

Με 8 βαθμούς σε 4 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός κάνει ίσως μία από τις χειρότερες εκκινήσεις του στη Σούπερ Λιγκ. Είναι γεγονός και δεν το παραβλέπουμε ότι η ομάδα περνά αγωνιστική κάμψη. Έχει νέα πρόσωπα, νέο προπονητή, είναι αναγκασμένη να δουλεύει και να ψάχνει να βρει πως θα σχηματοποιηθεί πάνω στα επίσημα ματς. Δύσκολο το έργο Κορμπεράν και παικτών. Αλλά είναι τέτοια η ποιότητα, ώστε επιτρέπει στην ομάδα του Πειραιά να κοιτάζει πως θα εμφανιστεί καλύτερη, από αυτό το οποίο δείχνει μέχρι στιγμής.

Ο Ολυμπιακός πρέπει απόψε πριν μπει στο γήπεδο να κοιτάξει καλά τη βαθμολογία. Να δει τη θέση του, τη συγκομιδή βαθμών, σε αντιστοιχία με τα ματς, τα οποία έχει δώσει. Να δει ποιες… ομάδες είναι από πάνω του. Και πόσο άκυρο είναι αυτό που συμβαίνει, βάσει μεγέθους, δυναμικής, ποιότητας ρόστερ, αξίας και γενικά βάσει του ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μόνιμος πρωταθλητής. Να αντιληφθεί ότι αυτή η εικόνα μπορεί και πρέπει να αλλάξει άμεσα, ώστε να βρει ο Ολυμπιακός τον δρόμο του και να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει: Στην κορυφή.

Όπως όταν ο Ολυμπιακός είναι μπροστά στη βαθμολογία και λέμε να μην την κοιτάζει, αλλά να επικεντρώνεται μόνο στο πως θα νικάει, τώρα λέμε το ανάποδο. Να δουν Κορμπεράν και παίκτες τη βαθμολογία καλά. Να εμπεδώσουν το ότι αυτή η εικόνα δεν αρμόζει στον Ολυμπιακό. Και να την αλλάξουν. Αρχή απόψε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Απογείωση με Χάμες!

Απογείωση με Χάμες!

Στις 20:00 ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα του Άρη, για την πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και είναι έτοιμος για μια νέα αρχή.