Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξετάσεις και προκλήσεις με τους διεθνείς

Εξετάσεις και προκλήσεις με τους διεθνείς
Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:44
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που αποφασίζουν για τους διεθνείς διαιτητές. Η διαιτητική πιάτσα βοά ότι θέλουν να αδειάσουν θέσεις για να βάλουν τον Περράκη (Αθηνών) και τον Τσακαλίδη (Χαλκιδικής)! Για αυτό και η επιλογή του διεθνή Διαμαντόπουλου (Αρκαδίας) για να σφυρίξει το χθεσινό (17/9) ματς Παναιτωλικός-ΑΕΚ 0-2, όπως έλεγαν στη διαιτητική πιάτσα, είχε και... άρωμα εξετάσεων. Έγκαιρα σημειώσαμε ότι είχε και άρωμα πρόκλησης, αν αναλογιστούμε τα λάθη του στα προηγούμενα παιχνίδια της ΑΕΚ, ή τα στατιστικά του (η ΑΕΚ πέτυχε τη 12η νίκη της, είχε τρεις ήττες και μια ισοπαλία).

Τα ίδια, περί εξετάσεων (σύμφωνα πάντα με πληροφορίες), ισχύουν και για τον Παπαδόπουλο. Ο Θεσσαλονικιός ρέφερι ήταν στο VAR.

Είναι απορίας άξιο πως είναι δυνατόν σε μόλις πέντε αγωνιστικές ο διεθνής Διαμαντόπουλος να έχει μπει δυο φορές στην ΑΕΚ καθώς ήταν VAR στο ΑΕΚ-Βόλος. Το ίδιο ισχύει και για τον βοηθό Δημητριάδη (Μακεδονίας) που ήταν VAR. Το ίδιο ισχύει και για τον επίσης διεθνή Παπαδόπουλο (Μακεδονίας) που σφύριξε ΑΕΚ-Βόλος 0-1 και ήταν VAR στο Αγρίνιο. Κι όμως, ο Μπένετ δεν ξέμεινε από διαιτητές. Αυτοί που ορίζουν προκαλούν για μια ακόμη φορά!

Τι έγινε στο Παναιτωλικός-ΑΕΚ 0-2; Ο Διαμαντόπουλος «κατάπιε» κάρτες σε παίκτες της ΑΕΚ, με αποκορύφωμα ότι δεν απέβαλε με δεύτερη τους Ελίασον και Ρότα στο 28' και στο 45+1'. Λάθος και του Παπαδόπουλου η μη αποβολή του Αλμέιδα καθώς ήταν VAR στο Αγρίνιο και έπρεπε να υποδείξει την αποβολή του Αλμέιδα.

Με βάση την εικόνα των Διαμαντόπουλου, Παπαδόπουλου στο παιχνίδι Παναιτωλικός-ΑΕΚ 0-2, ας μην αναρωτιούνται οι ρέφερι όχι μόνο γιατί δεν τους θέλουν σε ντέρμπι αλλά και γιατί οι ομάδες, όχι μόνο αυτές που ανταγωνίζονται για το πρωτάθλημα, ζητούν ξένους διαιτητές.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

«Εξάρι», play maker, σκόρερ

«Εξάρι», play maker, σκόρερ

Ιδανικός συνδυασμός. Αυτό πρέπει να «δηλώνει» και να είναι ένας σύγχρονος αμυντικός μέσος.