Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν πολύ στον Λάιντνερ

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν πολύ στον Λάιντνερ
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:27

Ο Ντορόν Λάιντνερ είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο δεν έχουμε δει ακόμη σε δράση, αφού ερχόμενος στον Ολυμπιακό χρειάστηκε ένα μεγαλύτερο διάστημα, για να προσαρμοστεί και να φτάσει σε ένα καλό ποσοστό ετοιμότητας, ώστε να αρχίσει σιγά-σιγά να μπαίνει σε δράση. Έτσι, μπορούμε μονάχα να βασιζόμαστε στην αίσθηση, για τον ποδοσφαιριστή, η οποία βγαίνει από το ρεπορτάζ, το οποίο έρχεται από το Ρέντη. Και αυτό το οποίο «βγαίνει» έντονα, από το προπονητικό του Ολυμπιακού, είναι ικανοποίηση για την εικόνα του Λάιντνερ, αλλά και πίστη στις δυνατότητές του.

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν πολύ στον Λάιντνερ και το δείχνουν και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Το εξέφρασε και χθες ο Κριστιάν Καρεμπέ, αλλά είναι και γενικότερη πεποίθηση στον Πειραιά. Ο Ισραηλινός είναι ένας παίκτης στον οποίο ποντάρουν πολλά για το παρόν και το μέλλον.

Ο Λάιντνερ έχει ένα δύσκολο έργο στα αριστερά, με Μαρσέλο και Όλεγκ παρόντες. Αλλά έχει και πλούσιο ταλέντο, όπως βγαίνει από το Ρέντη. Και θέλουν αυτό το ταλέντο να το εκμεταλλευτούν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ήθελε φιλικό ο Μίτσελ, αλλά…

Ήθελε φιλικό ο Μίτσελ, αλλά…

Δεν κατέστη μέχρι στιγμής εφικτό να βρεθεί αντίπαλος και έτσι όλα δείχνουν ότι πάμε για διπλό προπονητικού χαρακτήρα με τη β’ ομάδα.

Θα τους «τρελάνουν» στην ταπεινότητα

Θα τους «τρελάνουν» στην ταπεινότητα

Ταπεινός ο Μαρσέλο, ταπεινός ο Χάμες, ταπεινός ο Μπιέλ, ο Μπακαμπού, ο Εμβιλά, ο Σωκράτης, ο Μίτσελ. Έτσι πρέπει. Να «τρελάνουν» τους απέναντι στην ταπεινότητα.