Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενωμένοι ως οικογένεια, έτσι θα νικήσουν

Ενωμένοι ως οικογένεια, έτσι θα νικήσουν
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:11

Κανείς δεν μπορεί να είναι πάνω από την ομάδα, σε αυτή τη νέα προσπάθεια, την οποία ο Ολυμπιακός κάνει, με τον Μίτσελ στο τιμόνι. Κανείς δεν μπορεί να είναι πάνω από το σύνολο, σε αυτό το νέο πρότζεκτ, το οποίο ο Ολυμπιακός άρχισε ήδη να δουλεύει, με τον Ισπανό τεχνικό στο «τιμόνι». Προπονητής και παίκτες οφείλουν να λειτουργούν ως ένα, με κοινό στόχο και κοινό σκοπό, σε αυτή τη νέα προσπάθεια.

Κανείς δεν μπορεί να βάλει εαυτόν πιο πάνω από την ομάδα. Κανείς δεν μπορεί να έχει πιο πάνω την προσωπική του επιτυχία, πάνω από εκείνη του Ολυμπιακού. κανείς δεν επιτρέπεται να μεταφέρει εντός του συνόλου προσωπικά του θέματα και να δημιουργεί αναταραχή. Αλλά οφείλει να τα λύνει, να τα διαχειρίζεται και όταν μπαίνει στο σύνολο, για να παίξει για την ομάδα, να βλέπει μόνο την ομάδα.

Ενωμένοι ως οικογένεια, έτσι θα νικήσουν οι Πειραιώτες. Το κάνουν διαρκώς, ξέρουν πως να νικούν. Ξέρουν πως να είναι οικογένεια. Και κυρίως ξέρουν πως να διαλύουν τον ανταγωνισμό και πως να κυριαρχούν και να κάνουν δική τους την κορυφή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Θα τους «τρελάνουν» στην ταπεινότητα

Θα τους «τρελάνουν» στην ταπεινότητα

Ταπεινός ο Μαρσέλο, ταπεινός ο Χάμες, ταπεινός ο Μπιέλ, ο Μπακαμπού, ο Εμβιλά, ο Σωκράτης, ο Μίτσελ. Έτσι πρέπει. Να «τρελάνουν» τους απέναντι στην ταπεινότητα.