Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν οι διεθνείς επιστρέψουν πρέπει να βρουν στρωμένη κατάσταση

Όταν οι διεθνείς επιστρέψουν πρέπει να βρουν στρωμένη κατάσταση
Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:58

Ξέρει ο Μίτσελ ότι ακόμη και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι απουσιάζουν αυτές τις ημέρες από το Ρέντη, λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, έχουν πλήρη ενημέρωση για την κατάσταση και τη δουλειά η οποία γίνεται εκεί. Είτε μέσω συμπαικτών, είτε μέσω ανθρώπων της ομάδας, οι διεθνείς γνωρίζουν ήδη καλά πως κινούνται τα πράγματα στο Ρέντη, αλλά και τι θα συναντήσουν όταν επιστρέψουν.

Ξέρει καλά ο Ισπανός τεχνικός ότι όταν οι διεθνείς επιστρέψουν πρέπει να βρουν στρωμένη κατάσταση. Ο Μίτσελ έχει πάρει πολύ σοβαρά το θέμα «δουλειά στη διακοπή» και δεν πτοείται από τις απουσίες διεθνών παικτών του. Έχει αρχίσει ήδη να δουλεύει με τον δικό του τρόπο, να περνάει τις δικές του ιδέες και με το «καλημέρα» η προπόνηση είναι διαφορετική και πιο έντονη. Δεν χρειάζεται τους διεθνείς ο Μίτσελ, για να το κάνει αυτό…

Όταν οι παίκτες του επιστρέψουν στο προπονητικό, θα είναι καθαρά στο χέρι τους το να προσαρμοστούν άμεση στη νέα κατάσταση. Και να βάλουν τη δική τους προσπάθεια και το δικό τους λιθαράκι, ώστε η ομάδα να συνεχίσει να προοδεύει και να βγάλει στο γήπεδο τις αρετές της.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης