Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται άμεσα αποτελέσματα

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται άμεσα αποτελέσματα
Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:28

Δύσκολο έργο ανέλαβε ο Μίτσελ, επιστρέφοντας στον Ολυμπιακό. Δύσκολο ήταν και το έργο του Κάρλος Κορμπεράν, όμως ο Μίτσελ δεδομένα έχει ένα διαφορετικό στάτους και μια διαφορετική προσωπικότητα, την οποία οι παίκτες μπορούν ενδεχομένως πιο εύκολα να ακολουθήσουν και επάνω της να στηριχθούν. Και το πρώτο πράγμα το οποίο πρέπει να αρχίσει να γίνεται, μέσα από τη δουλειά, είναι να έρθουν νίκες. Η ομάδα πρέπει να αρχίσει να νικάει. Το αρνητικό σερί δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχιστεί.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται άμεσα αποτελέσματα, για να φτιάξει ξανά την αυτοπεποίθησή του και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο γήπεδο. Να διεκδικήσει αυτό που του αξίζει. Ο Μίτσελ πρέπει με το «καλημέρα» να φτιάξει μια ομάδα νικήτρια και για να το κάνει αυτό θα πρέπει να αρχίσει ακόμη και από σήμερα (24/9) από το φιλικό με τη β’ ομάδα.

Πρέπει ο Ολυμπιακός να «δαγκώνει». Σε κάθε ματς να νικάει, ακόμη και αν μιλάμε για οικογενειακό διπλό ή φιλικό με τον Ολυμπιακό Β’. Μόνο έτσι θα τονωθεί η ψυχολογία των παικτών και θα αντιληφθούν ότι είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μια ομάδα με μεγάλη δυναμική στην Ευρώπη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης