Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό είναι το πρώτο στοιχείο που άλλαξε ο Μίτσελ

Αυτό είναι το πρώτο στοιχείο που άλλαξε ο Μίτσελ
Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022 - 12:14

Ο Ολυμπιακός είχε εμφανίσει επί σειρά αγώνων ένα μεγάλο πρόβλημα, το οποίο μάλιστα είχε πληρώσει, με άσχημα αποτελέσματα. Όταν η ομάδα έβρισκε γκολ, αμέσως… οπισθοχωρούσε. Άφηνε την μπάλα στον αντίπαλο και έδινε χώρο. Χώρους πολλούς. Το είχαμε δει να… χαλάει την εικόνα της ομάδας επί Κορμπεράν, αλλά κόντρα στον Ατρόμητο αυτό ήταν αλλαγμένο.

Αναλύουμε:

Αυτό είναι ένα από τα πρώτα πράγματα, τα οποία μπορούμε να πούμε ότι ο Μίτσελ διαφοροποίησε, επί των ημερών του. Η ομάδα να μην παραμένει κλεισμένη, όταν παίρνει προβάδισμα μέσα στο παιχνίδι. Το έπραξε με τον Ατρόμητο. Δεν κλείστηκε. Δεν αρκέστηκε στο 1-0. Βγήκε μπροστά για να βάλει και δεύτερο γκολ. Να κλειδώσει και να «τελειώσει» το παιχνίδι. Και το έπραξε.

Είναι σημαντικό για τον Θρύλο να συνεχίζει να βγάζει εικόνα κυριαρχίας, ακόμη και όταν είναι μπροστά στο σκορ και δεν απειλείται. Είναι σημαντικό να μην κλείνεται και να μη δίνει χώρους, άρα και δικαιώματα, στους αντιπάλους του. Το είδαμε να συμβαίνει με τον Ατρόμητο και πρέπει ο Ολυμπιακός να χτίσει σε αυτό και να γίνει ακόμη πιο κυριαρχικός, στο γήπεδο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης