Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Λουιζάο καλοβλέπει Ολυμπιακό λόγω…»

«Ο Λουιζάο καλοβλέπει Ολυμπιακό λόγω…»
Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 - 11:28

Το όνομα του Λουιζάο «παίζει» ξανά έντονα, για τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός σέντερ μπακ φέρεται να απασχολεί έντονα τους Πειραιώτες, προκειμένου να ενισχύσουν την άμυνά τους, προσθέτοντας ικανότητα και ταλέντο, αλλά και έναν παίκτη αριστεροπόδαρο, ο οποίος λείπει από την «εξίσωση» στο κέντρο άμυνας. Ο Λουιζάο, όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, φέρεται να εξετάζει με ενδιαφέρον την περίπτωση του Ολυμπιακού, ενώ το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ δείχνει να φθίνει.

Και ο λόγος για τον οποίο ο 20χρονος «καλοβλέπει» τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, είναι… παγκόσμιος. Επί δύο, μάλιστα. Μαρσέλο και Χάμες και η παρουσία τους στο ρόστερ του Ολυμπιακού δείχνουν να δελεάζουν ιδιαιτέρως τον νεαρό αμυντικό της Σάο Πάολο.

«Ο Λουιζάο θα λάβει πρόταση από τον Ολυμπιακό. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι ομάδα που αγωνίζεται σε ένα δυνατό πρωτάθλημα της Ευρώπης, ο Λουϊζάο θεωρεί σημαντική την μετακίνηση αυτή, καθώς θα μπορεί να μοιράζεται τα αποδυτήρια με τους έμπειρους Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες. Εκτός από την ελληνική ομάδα, τον Λουιζάο παρακολουθούν και σύλλογοι από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Μεξικό», ανέφερε ο Γκαμπριέλ Σα του Grupo Jovem Pan.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

** Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του παίκτη στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Εκτός έδρας εμφανίζεται πιο πειστικός

Εκτός έδρας εμφανίζεται πιο πειστικός

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει καλύτερα ματς φέτος στην Ευρώπη, μακριά από το Καραϊσκάκη. Αν συνεχίσει και απόψε αυτή την… παράδοση, πιθανώς να έχει ένα καλό κέρδος.