Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκτός έδρας εμφανίζεται πιο πειστικός

Εκτός έδρας εμφανίζεται πιο πειστικός
Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 - 10:58

Απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα, το περασμένο καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε. Δέχθηκε γκολ στο φινάλε, βεβαίως, πράγμα το οποίο φυσικά δεν άρεσε σε κανέναν. Είχε, όμως στα χέρια του, μετά το ματς αυτό, το 1-1. Η πρόκριση χάθηκε στο Καραϊσκάκη.

Με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ο Ολυμπιακός ήταν ξανά πιο πειστικός εκτός έδρας, από ότι ήταν στο Καραϊσκάκη. Μπορεί η πρόκριση να ήρθε εντέλει στα πέναλτι, διά χειρός Βατσλίκ, αλλά η εικόνα της ομάδας ήταν πιο θετική, από ότι ήταν στον Πειραιά. Μυστήριο, αλλά συνέβη.

Και συνέβη ξανά. Στην Κύπρο απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού, ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά σε όλο το ματς έδειχνε ικανός για το κάτι παραπάνω. Ισοφάρισε. Μπήκε ξανά στο παιχνίδι και έδειξε συνολικά μια καλύτερη εικόνα από τον αντίπαλό του.

Συνολικά ο Ολυμπιακός δείχνει πιο συγκροτημένος και πιο… μαζεμένος, μακριά από το γήπεδό του. Και είναι ξεκάθαρο: Ο Ολυμπιακός έχει κάνει καλύτερα ματς φέτος στην Ευρώπη, μακριά από το Καραϊσκάκη. Αν συνεχίσει και απόψε αυτή την… παράδοση, πιθανώς να έχει ένα καλό κέρδος. Το οποίο μπορεί και να καθορίσει το ευρωπαϊκό του «αύριο».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης