Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αγρίμι» ο Εμβιλά, κάνει τα πάντα να είναι παρών!

«Αγρίμι» ο Εμβιλά, κάνει τα πάντα να είναι παρών!
Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 - 11:31

Μεγάλη συζήτηση γίνεται γύρω από την πιθανότητα ο Γιαν Εμβιλά να παίξει απόψε το βράδυ (20:00) στο μεγάλο ματς του Ολυμπιακού, με τον ΠΑΟΚ. Ο Γάλλος άσος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην ποδοκνημική. Αυτές προέκυψαν από το χτύπημα το οποίο δέχθηκε στο Μπακού, από τον Ρομάο. Στο δεύτερο μέρος του αγώνα με την Καραμπάγκ, ο Γάλλος δέχθηκε το πλήγμα, το οποίο αφήνει τον Ολυμπιακό να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, το αν θα έχει τον ποδοσφαιριστή του διαθέσιμο, για το αποψινό ματς με τον «δικέφαλο του βορρά» στο Καραϊσκάκη.

Ο Εμβιλά είναι ένας πραγματικά σημαντικός ποδοσφαιριστής για τον Ολυμπιακό. Κάνει πράγματα στο κέντρο, τα οποία ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη απόψε, όπως και σε κάθε ματς. Και ο ίδιος είναι, ενόψει του αγώνα, ένα πραγματικό… αγρίμι! Κάνει τα πάντα για να μην το χάσει! Κάνει τα πάντα για να μπορέσει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην ποδοκνημική… Θέλει να σφίξει τα δόντια και να δώσει το παρών…

Ο Γάλλος ζει και αναπνέει ΘΡΥΛΟ! Δεν διανοείται να χάσει το ματς με τον ΠΑΟΚ (20:00) και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, για να είναι στην 11άδα! Δεν είναι εύκολο. Δεν είναι εύκολο και για τον ίδιο τον Μίτσελ να ρισκάρει, βάζοντας έναν παίκτη με ενοχλήσεις, να παίξει. Αφενός γιατί μπορεί να επηρεάσει την εικόνα της ομάδας του στον αγώνα. Αφετέρου γιατί μπορεί ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή να επιδεινωθεί.

Όπως και να ‘χει, ο Εμβιλά… έχει «τρελαθεί» να παίξει. Θέλει να είναι εδώ. Θέλει να είναι στο γήπεδο, στο χορτάρι. Να είναι παρών… Θα φανεί την τελευταία στιγμή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης