Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όσο και να «σπρώχνονται» οι ανταγωνιστές του, ο Ολυμπιακός δεν λυγάει

Όσο και να «σπρώχνονται» οι ανταγωνιστές του, ο Ολυμπιακός δεν λυγάει
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 - 13:09

Είναι σαφές ότι το μέγεθος του Ολυμπιακού, σε σχέση με εκείνο των υπολοίπων γύρω του, στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι τεράστιο. Και έχει μεγάλη διαφορά, από εκείνο των ανταγωνιστών του. Απέναντί του ο Ολυμπιακός έχει ομάδες, η σχέση των οποίων με τους τίτλους δεν είναι μόνιμη. Αλλά περιστασιακή. Περιστασιακή και καθόλου… δεδομένη. Ακόμη και τώρα, σε μία περίοδο κατά την οποία ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ανακάμψει και να βγει από την αγωνιστική κρίση του προηγούμενου διαστήματος, τίποτα δεν έχουν δεδομένο οι απέναντι…

Ξέρουν όλοι καλά πως όσο και να… «σπρώχνονται» οι ανταγωνιστές του, ο Ολυμπιακός όχι απλώς δεν λυγάει και δεν τα παρατάει, αλλά… κάθε άλλο. Πεισμώνει και προσπαθεί ακόμη περισσότερο. Δεν πάνε να νικάνε συνεχόμενα και να τους πηγαίνουν… τρένο; Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να σταματήσει να λέει «πάω για το 48ο».

Είναι στη νοοτροπία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Είναι στη νοοτροπία του Συλλόγου. Είναι στη νοοτροπία του ΓΑΥΡΟΥ. Να είναι ή να στοχεύει πάντα την κορυφή. Να «βλέπει» μόνο τίτλους και διακρίσεις. «Τρέμουν», λοιπόν, τον Θρύλο. Γι’ αυτό και δεν αρκούνται απλώς στο να «σπρώχνονται», αλλά θέλουν και να φράσσουν τον δρόμο του πρωταθλητή. Ξέρουν ότι δεν θα τα καταφέρουν εύκολα και έτσι το έχουν πάει στα… άκρα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης