Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα δείχνουν επιστροφή Κούντε στην ενδεκάδα

Όλα δείχνουν επιστροφή Κούντε στην ενδεκάδα
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 - 12:27

Μεγάλη σημασία έχει για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι της Πέμπτης, στη Γερμανία. Απέναντι στη Φράιμπουργκ, ο Θρύλος θα διεκδικήσει τη νίκη, η οποία θα τον φέρει σε καλή θέση, ως προς τη Ναντ, ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής και του αγώνα στο Καραϊσκάκη. Μεγάλο ρόλο σε αυτό το ματς θα παίξει το κέντρο, στο μυαλό του Μίτσελ. Και σε αυτό αναμένεται να επιστρέψει, σε θέση βασικού, ο Κούντε.

Ο Καμερουνέζος μέσος ήταν εξαιρετικός στο Μπακού και είναι πολύ πιθανό να επανέλθει στην ενδεκάδα, για το ματς με τη Φράιμπουργκ. Με πολλή ενέργεια, με δύναμη σε όλες τις μονομαχίες και με πάθος σε κάθε του προσπάθεια, έδωσε πολλά στην ομάδα στο Μπακού.

Το ματς στη Γερμανία χρειάζεται ανάλογη προσέγγιση. Δύναμη και ενέργεια. Πάθος φρεσκάδα. Ο Κούντε έχει έναν σχετικό αγωνιστικό ρυθμό, έχοντας παίξει ματς. Αλλά είναι και ξεκούραστος, παράλληλα, αφού δεν έχει κόπωση, από διαδοχικά ματς. Ο Κούντε αναμένεται στο ματς της Πέμπτης να επανέλθει στο βασικό σχήμα και να βοηθήσει την ομάδα να διεκδικήσει μία πολύ σημαντική νίκη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Σε φουλ ρυθμό Ευρώπης!

Σε φουλ ρυθμό Ευρώπης!

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για Γερμανία και προχωρά το πρόγραμμά του, ενόψει του μεγάλου αυριανού (Πέμπτη) ματς.