Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη «μάχη» και ο Σαμασέκου

Στη «μάχη» και ο Σαμασέκου
Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 - 12:26

Μέρος των δοκιμών του Μίτσελ για το σημερινό (16:00) παιχνίδι με τη Λαμία, περιελάμβαναν και τη χρησιμοποίηση του Ντιαντιέ Σαμασέκου, στη μεσαία γραμμή. Ο Αφρικανός μέσος του Θρύλου μπορεί να μην έχει καταγράψει μέχρι στιγμής πολλά λεπτά συμμετοχής, όμως σιγά-σιγά είναι δεδομένο ότι θα αρχίσει να μας απασχολεί ολοένα και περισσότερο.

Δεν έχουμε καταφέρει έως τώρα να τον δούμε πολύ, αλλά σήμερα αναμένουμε να τον τσεκάρουμε σε δράση. Με τον Εμβιλά να είναι εκτός «μάχης» και τον Μίτσελ να θέλει να φρεσκάρει την ενδεκάδα του, αναμένεται να δούμε τον Σαμασέκου ακόμη και στο βασικό σχήμα. Ο μέσος από το Μάλι μπορεί να προσφέρει ενέργεια στην ομάδα, έχει πολλά τρεξίματα και βεβαίως χρειάζεται ρυθμό, αφού μπροστά υπάρχουν πολλά ματς. Τόσο μέχρι το Μουντιάλ, όσο και -κυρίως- μετά από αυτό.

Το πλάνο του Μίτσελ (θα αναλύσουμε την πιθανή ενδεκάδα σε βάθος αργότερα) τον φέρνει στο «6» μαζί με τον Χουάνγκ στο «8» και τον Χάμες στο «10». Μια ποιοτική μεσαία γραμμή, αν μη τι άλλο, από την οποία περιμένουμε ομορφιές. Για να δούμε…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ηγέτης; «ΠΑΡΩΝ!»

Ηγέτης; «ΠΑΡΩΝ!»

Ο Χάμες επιστρέφει στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού και απογειώνει ξανά την ομάδα!