Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Equipe: Ο Λαλά αποχώρησε από τον Ολυμπιακό

Equipe: Ο Λαλά αποχώρησε από τον Ολυμπιακό
Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 - 14:35

Ο Κένι Λαλά δεν κατάφερε να κερδίσει μια μόνιμη θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Η παρουσία του εδώ δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών τις οποίες είχε δημιουργήσει η καριέρα και το όνομά του. Και τώρα, όπως φαίνεται, αποχαιρετά τον Πειραιά, οριστικά μάλιστα. Όπως αναφέρει η L’Equipe, ο Λαλά αποχωρεί από το λιμάνι και θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Σύμφωνα με τη μεγάλη γαλλική εφημερίδα, ο δεξιός μπακ έλυσε το συμβόλαιό του, με τον Θρύλο.

Ο Λαλά αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2021 και έκτοτε κατέγραψε 51 συμμετοχές, με την ερυθρόλευκη ριγωτή. Δυστυχώς η παρουσία του δεν ήταν ανάλογη του αναμενόμενου, με αποτέλεσμα σταδιακά να βγει εκτός πλάνων. Τόσο του Μαρτίνς, όσο και των Κορμπεράν και Μίτσελ, στη συνέχεια. Έτσι, δεν αγωνιζόταν καθόλου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Equipe, ο Λαλά πλέον αναχωρεί για άλλες πολιτείες. Κάτι το οποίο αυτή τη στιγμή δεν επιβεβαιώνεται από πλευράς Ολυμπιακού, βεβαίως, αφού οι Πειραιώτες δεν έχουν αναφέρει κάτι για το θέμα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης