Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα λέμε στη Λεωφόρο και η λαϊκή απαίτηση!

Τα λέμε στη Λεωφόρο και η λαϊκή απαίτηση!
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 - 12:14

Έκανε αυτό που έπρεπε ο Ολυμπιακός απέναντι στη Λαμία. Νίκησε 2-0 με Χάμες και Μπακαμπού, πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε χωρίς να εντυπωσιάσει και πλέον προετοιμάζεται για τη Λεωφόρο, με μία μικρή παρένθεση τη Ναντ.

Στον Ολυμπιακό ξέρουν ότι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ίσως και να είναι όλη η χρονιά του. Και καλούνται να βγάλουν καλή εικόνα. Να βγάλουν πάθος και ψυχή και να δείξουν ποιότητά για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι νίκη και μόνο νίκη.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Το ξέρουν όλοι στην ομάδα. Κι αν δεν το ξέρουν, καλό είναι να ενημερωθούν άπαντες. Το ζήτησε και η Θύρα 7, μαζί, βέβαια, με μία ανοικτή προπόνηση.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός μπαίνει σε μία κρίσιμη εβδομάδα, μιας και ξέρει ότι με νίκη στη Λεωφόρο θα παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση του τίτλου. Υπάρχει και λαϊκή απαίτηση από τον κόσμο για «διπλό» στη Λεωφόρο, όπως ζήτησε χθες στο παιχνίδι με τη Λαμία.

Τα λέμε στη Λεωφόρο...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης