Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

WAZ: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Πάσλακ» (video)

WAZ: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Πάσλακ» (video)
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 - 19:20

Είναι δεδομένο, πως ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του τον Ιανουάριο. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να «ξεσκαρτάρουν» το δυναμικό τους και να προχωρήσουν σε μερικές ποιοτικές μεταγραφές, με στόχο να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο αγωνιστικά. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του εξωτερικού, ο Θρύλος εξετάζει την περίπτωση του Φέλιξ Πάσλακ!

Ο 24χρονος δεξιός μπακ φέρεται να αρέσει στους ανθρώπους των Πειραιωτών. Σύμφωνα με το «WAZ», ο Πάσλακ είχε πρόταση και τον Σεπτέμβριο από την ομάδα του Πειραιά. Με τον Ολυμπιακό να επιστρέφει και να διεκδικεί εκ νέου τον νεαρό άσο, σύμφωνα με το εν λόγω Μέσο.

Ο φερόμενος μεταγραφικός στόχος του Θρύλου, διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές της Γερμανίας, είναι δεξιός μπακ και παίζει και δεξιός χαφ, μεταξύ άλλων, ενώ φέτος μετρά δύο συμμετοχές με την Ντόρμουντ, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2023. Πέρα από την Ντόρτμουντ, ο Πάσλακ έχει περάσει και από τη Χόφενχαϊμ, την Νόριτς και τη Φορτούνα Σιτάρντ.

Δείτε τον εν δράσει:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Οι εξετάσεις του Μπα...

Οι εξετάσεις του Μπα...

Ελαφρύ διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική υπέστη ο Σενεγαλέζος στόπερ του Ολυμπιακού.