Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπιέλ, ο πιο «παραγωγικός» Ισπανός της σεζόν!

Μπιέλ, ο πιο «παραγωγικός» Ισπανός της σεζόν!
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 - 21:24

Σε κάθε ματς του Ολυμπιακού, ο Πεπ Μπιέλ παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο την τεράστια κλάση του. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην έως τώρα «θητεία» του στο μεγάλο λιμάνι. Με τον βραχύσωμο άσο να είναι εντυπωσιακός και στο χθεσινό (30/10) ματς του Θρύλου με τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τη 10η αγωνιστική της Super League.

Στην προηγούμενη «στροφή» του πρωταθλήματος, στο Αγρίνιο, ο Μπιέλ «βρήκε» δίχτυα κόντρα στον Παναιτωλικό, ανοίγοντας το σκορ (1-0) για τους Πειραιώτες με ένα καταπληκτικό γκολ. Με το τέρμα αυτό, μάλιστα, ο παικταράς των «ερυθρόλευκων» παρέμεινε στην κορυφή των πιο «παραγωγικών» Ισπανών στη φετινή σεζόν!

Αυτή τη στιγμή, ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έχει τους καλύτερους αριθμούς από κάθε άλλο Ισπανό σε όλο τον κόσμο! Συγκεκριμένα, ο Μπιέλ μετράει έχει ήδη οκτώ γκολ και τέσσερις ασίστ με τον Θρύλο και την Κοπεγχάγη, σε σύνολο 12 επίσημων αγώνων. Ένα εντυπωσιακό επίτευγμα από τον άσο των Πειραιωτών, με συμμετοχή σε 12 τέρματα σε Ελλάδα και Δανία!

Ο Μπιέλ είναι… εδώ, έτοιμος να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» στη «μάχη» της σεζόν 2022-23, με… φόντο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Με τον Μίτσελ να διαθέτει ένα πολύτιμο ισπανικό «γρανάζι» στη «μηχανή» του, στο μεγάλο λιμάνι…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης