Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια αμυντική γραμμή «συλλεκτική»

Μια αμυντική γραμμή «συλλεκτική»
Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022 - 16:35

Ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίσει το ματς με τη Ναντ. Και όπως είπαμε, κάθε ένας από τους παίκτες τους οποίους θα βάλει ο Μίτσελ στο γήπεδο, για το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα πρέπει να τα δώσουν όλα. Από την άλλη, είναι σαφές ότι ο Ισπανός θα κάνει διαχείριση στο ρόστερ του, αφού παρά το γεγονός ότι θέλει τη νίκη στην Ευρώπη, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ πιο σημαντικό και ουσιώδες. Και εκεί στρέφεται το ενδιαφέρον, σε μεγάλο ποσοστό.

Μάλιστα, κάτι τέτοιο επιβεβαίωσε ο Μίτσελ και με τη σημερινή (Τρίτη 1/11) δοκιμή στην προπόνηση, στο Ρέντη. Μια αμυντική γραμμή, συγκεκριμένα… συλλεκτική! Και την αποκαλούμε έτσι γιατί εφόσον όντως χρησιμοποιηθεί (δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο και θα φανεί στην πορεία και μετά και την αυριανή προπόνηση) είναι πιθανό να μην τη ξαναδούμε και… καθόλου φέτος.

Σε αυτή τη δοκιμή, ο Μίτσελ είχε τον Ανδρούτσο δεξιό μπακ, τον Βρουσάι αριστερό μπακ, ενώ στο κέντρο της άμυνας έπαιζαν οι Καλογερόπουλος και Ρέτσος! Φουλ του ελληνικού στοιχείου, από τον Ισπανό, αλλά και πίστη στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Σας είχαμε ενημερώσει εδώ και λίγο καιρό ότι ο Μίτσελ έχει ανεβάσει στην πρώτη ομάδα τον Καλογερόπουλο, ενώ προσφάτως είχε καλέσει από τη β’ ομάδα και τον Ανδρούτσο.

Ο Βρουσάι χρησιμοποιήθηκε ο αριστερός μπακ και στη Γερμανία και ήταν καλός. Ενώ την ίδια ώρα ο Ρέτσος θεωρείται κανονικά πρωτοκλασάτο μέλος της πρώτης ομάδας και καλείται να δείξει ότι είναι σε φόρμα και να βοηθήσει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης