Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παίξτε για τη φανέλα, δώστε τα όλα!

Παίξτε για τη φανέλα, δώστε τα όλα!
Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2022 - 01:09

Το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι του για τη σεζόν 2022-23 δίνει το βράδυ της Πέμπτης (3/11, 19:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τη Ναντ για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Θρύλος φιλοξενεί τη γαλλική ομάδα στο Καραϊσκάκη και θέλει με τον κόσμο στο πλευρό του να κλείσει την ευρωπαϊκή του σεζόν με μία νίκη, με την πρώτη του νίκη. Είναι και αυτό ένα επιπλέον κίνητρο, αλλά αυτό το ματς «πέφτει» για τον Ολυμπιακό σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο που ακολουθεί το δίχως αύριο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Όπως και να ‘χει, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται τα δώσουν όλα. Όσοι παίξουν, καλούνται να τα δώσουν όλα, να παίξουν πρώτα απ’ όλα για την ομάδα, για τον σύλλογο, για τη φανέλα.

Επιστρέφει σε αποστολή τόσο ο Παπέ Αμπού Σισέ, όσο και ο Σίμε Βρσάλικο και μένει να δούμε αν θα τους χρησιμοποιήσει ο Μίτσελ.

Δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με τη Ναντ, κοινώς, εκτός αποστολής έχουν μείνει ο Μπα, ο Βαλμπουενά, ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο Μπιέλ και ο Μασούρας.

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ινμπομ Χουάνγκ, Καλογερόπουλος, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Εμβιλά, Μαρσέλο, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Ρέτσος, Σαπουντζής, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βρουσάι, Βρσάλικο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης