Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός νίκησε κατά κράτος τον Παναθηναϊκό!

Ο Ολυμπιακός νίκησε κατά κράτος τον Παναθηναϊκό!
Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022 - 15:52

Δύο παίκτες μέτρησε όλους και όλους ο Παναθηναϊκός στους… διακριθέντες του, στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής. Και κανείς εκ των δύο δεν πλησιάζει καν την απόδοση του… MVP του Παναθηναϊκού, του Γιάκομπ Κέλετ! Αναφερόμαστε στον Παλάσιος και τον Μπρινιόλι. Είμαστε σοβαροί και την αλήθεια τη λέμε και ο Παναθηναϊκός έχει μόνο αυτούς τους δύο παίκτες να… κρατήσει, μετά το ντέρμπι της «κλοπής» εις βάρος του Ολυμπιακού. Οι μόνοι που… διασώθηκαν, από πλευράς γηπεδούχων, ήταν ο Παλάσιος και ο Μπρινιόλι. Ο Ολυμπιακός από την άλλη, δεν προλάβαινε να μετράει διακριθέντες, στο ντέρμπι που «πήρε» κατά κράτος!

Επικράτησε ο Θρύλος του αντιπάλου, με άνεση! Αμυντικά ήταν πιο συμπαγής, πιο αποτελεσματικός. Σωκράτης-Ντόι έδειξαν δίδυμο με μεγάλες δυνατότητες, συνδυάζοντας φρεσκάδα και εμπειρία. Ο Όλεγκ ήταν πολύ καλός και τα λίγα προβλήματα που είχε με τον Παλάσιος, μέχρι εκείνος να αποχωρήσει, τα χειριζόταν με σχετική άνεση. Ο Άβιλα ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στο ματς και ΟΥΤΕ η ανακάλυψη του Κέλετ στο 97’ δεν αρκεί για να αμαυρώσει την εξαιρετική του απόδοση!

Χουάνγκ-Εμβιλά έκαναν ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ το κέντρο και ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ΤΙΠΟΤΑ από εκεί. Ειδικά ο Χουάνγκ ήταν ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ του ματς και κρίμα που θα χάσει τον τίτλο του MVP από τον Κέλετ… Ο Χάμες έδειξε ότι βρίσκεται σε τρομερή ανοδική πορεία και απείλησε πολύ την εστία του Παναθηναϊκού. Ο Μπακαμπού έπαιξε με άνεση την άμυνα του «αιωνίου», ενώ το ίδιο έκανε και ο Ελ Αραμπί, κάνοντας τους στόπερ του Παναθηναϊκού να μοιάζουν -το λιγότερο- ντεφορμέ… Μασούρας εξαιρετικός και θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ πολύ νωρίς, ενώ ο Μπιέλ… Εντάξει. Τι να πούμε. «Κάρφωσε» τον Παναθηναϊκό, ΜΕΣΑ στην καρδιά της άμυνας του, διαλύοντας κάθε αμφιβολία για το ποια ομάδα ήταν η καλύτερη στο γήπεδο…

Ο Ολυμπιακός έδειξε ΠΟΛΛΑ στο αγωνιστικό κομμάτι. Και πρέπει επάνω σε αυτά να χτίσει. Ξεκάθαρα. Απέδειξε ότι, βρίσκοντας τα πατήματά του, είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. ΚΑΙ φέτος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης