Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και το βραβείο πάει στον Πεπ Μπιέλ! (video)

Και το βραβείο πάει στον Πεπ Μπιέλ! (video)
Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 - 12:19

Ο Ολυμπιακός θα περνούσε άνετα από τη Λεωφόρο, αν τον άφηναν. Αν δεν τον έπαιζαν, στο τέλος της μέρας, 100-0 έδρα διαιτησία… Από την αρχή το έργο παιζόταν έτσι και δυστυχώς το υπέροχο γκολ του Πεπ Μπιέλ δεν έφτασε, στο φινάλε, για να δώσει τη νίκη στον Ολυμπιακό. Μια νίκη, την οποία εδικαιούτο. Όπως και να ‘χει, εδώ στεκόμαστε σε αυτό. Στεκόμαστε στο υπέροχο γκολ του Πεπ Μπιέλ. Ένα γκολ δημιουργίας του μεγάλου Ελ Αραμπί. Και ακόμη πιο πριν, του Άβιλα.

Το «κάρφωμα» του Ισπανού στον Παναθηναϊκό, το οποίο έφερε το ξεγύμνωμα της «εξυγίανσης» και τα αίσχη του Κέλετ, αναδείχθηκε ως το Best Goal της 11ης αγωνιστικής! Δικαίως αναδείχθηκε. Τόσο δικαίως, όσο αδίκως δεν… έφτασε στον Ολυμπιακό, για να δώσει τη νίκη, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ελέω Κέλετ, βεβαίως…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αναλυτικά:

Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Best Goal της 11ης αγωνιστικής.

1/ Π. Μπιέλ 84,27%

2/ Π. Φερνάντες 6,96%

3/ Β. Ε. Μάντζης 3,75%

4/ Ζ. Π. Μπαριέντος 2,75%

5/ Τ. Ντε Βινσέντι 2,27%

Για πάμε να θυμηθούμε…

Διαβάστε επίσης

Οι ευχές στον Ουσεϊνού Μπα (video)

Οι ευχές στον Ουσεϊνού Μπα (video)

Ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ του Θρύλου έχει σήμερα τα γενέθλιά του και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού του εύχεται τα καλύτερα.