Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο τρομπετίστας της Θύρας7 τιμά τη μνήμη του Αττίλιο! (photo)

Ο τρομπετίστας της Θύρας7 τιμά τη μνήμη του Αττίλιο! (photo)
Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 - 12:36

Δεν χρειάζεται να κάνουμε ιδιαίτερες συστάσεις στον τρομπετίστα της Θύρας 7. Ο Νίκος Στυλιανέσης έχει αφιερώσει τη ζωή του στον Ολυμπιακό, συνεχίζοντας από το πέταλο, αλλά και σε όλα τα γήπεδα, στα οποία παίζει ο Θρύλος, την παράδοση και την ιστορία του μεγάλου Αττίλιο… Ο τρομπετίστας της «ερυθρόλευκης» εξέδρας έγραψε λόγια καρδιάς, συνεχίζοντας την παράδοση του μεγάλου Αττίλιο, όπου παίζει ο Θρύλος!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Σαν σήμερα 11-11-1994 έφυγε από την ζωή ο Αττίλιο ο θρυλικός σαλπιγκτής του Ολυμπιακού μας.

Από τότε ανέλαβα στη θέση του το μεγάλο βάρος να συνεχίσω την παράδοση που όλοι γνωρίσαμε από αυτόν που όταν ακούμε τον ήχο της τρομπέτας να πεταγόμαστε με τα χέρια ψηλά να χτυπάμε παλαμάκια στον ρυθμό της και στο τέλος με όλη μας την ψυχή να φωνάζουμε δυνατά… ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Όσο αντέχω θα είμαι εκεί πάνω σε ένα κάγκελο για να μην σταματήσει πότε αυτό. Σεμνά και ταπεινά όπως πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά!

Διαβάστε επίσης