Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Υπερωρίες» για Εμβιλά και Ίνμπομ

«Υπερωρίες» για Εμβιλά και Ίνμπομ
Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 - 14:44

Ένα στοιχείο το οποίο η ΑΕΚ έχει στο παιχνίδι της είναι η πίεση προς τον αντίπαλο. Μία πίεση την οποία ασκεί… πεισματικά και από την οποία προσπαθεί να κερδίζει πράγματα. Να ‘κλέβει’ μπάλες, να κερδίζει κατοχές, να οδηγεί τους αντιπάλους της σε λάθη. Ο Μίτσελ αι το επιτελείο του την έχουν διαβάσει την αντίπαλο του Ολυμπιακού και ξέρουν ότι αυτό είναι ένα στοιχείο το οποίο πρέπει να (κατα)πολεμήσουν.

Είναι σημαντικό απόψε η μπάλα να βγαίνει ΣΩΣΤΑ από την περιοχή του Πασχαλάκη. Ο τρόπος για να γίνει αυτό, είναι μέσω των δύο άσων του Ολυμπιακού στο κέντρο, των Γιαν Εμβιλά και Ίνμπομ Χουάνγκ. Και οι δύο ποδοσφαιριστές του Θρύλου θα έχουν πολλή δουλειά απόψε. Είχαν ξανά στο παρελθόν, δεν είναι η πρώτη φορά.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κυκλοφορήσει καλά την μπάλα, με τους δύο ποδοσφαιριστές σε καλό βράδυ. Ξέρουν και οι δύο καλά ότι η μπάλα θα περάσει πολύ από τα πόδια τους απόψε, απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός ποντάρει πολλά επάνω τους, για να έχει καλή ανάπτυξη στο παιχνίδι του και να μπορέσει να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα. Να την προωθήσει σωστά προς την περιοχή της ΑΕΚ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Έχει δίκιο ο Γιάννης Οκκάς

Έχει δίκιο ο Γιάννης Οκκάς

Στον Ολυμπιακό δεν αρκεί το καλό ποδόσφαιρο. Θέλει και την ουσία. Είτε είναι η πρώτη ομάδα, είτε η β’ ομάδα.