Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπορεί να κάνει τη διαφορά

Μπορεί να κάνει τη διαφορά
Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 - 14:31

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το βράδυ στις 19:30 την ΑΕΚ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη και φυσικά όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο πως ο Θρύλος θα καταφέρει να νικήσει την αντίπαλό του. Μεταξύ των ποδοσφαιριστών τους οποίους ο Μίτσελ πήρε στην αποστολή, μετράει και μία σημαντική επιστροφή. Την επιστροφή ενός παίκτη, ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί κομβικός, στο πως θα εξελιχθεί σήμερα το ματς.

Ο λόγος για τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος επανέρχεται στην αποστολή μετά από διάστημα απουσίας, λόγω τραυματισμού. Ο Γκάρι μπορεί να αναδειχθεί σε σημαντικό παράγοντα, σήμερα το βράδυ, στο ματς με την ΑΕΚ. Ο διεθνής άσος από το Κάπε Βέρντε είναι ένας εξαιρετικός εξτρέμ, τρομερά ποιοτικός και με ουσία στο παιχνίδι του. Με μοναδικό μειονέκτημά του το ότι είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς. Αγωνιστικά μπορεί να βοηθήσει τον Θρύλο και να του δώσει πράγματα.

Το αν και πόσο ο Μίτσελ θα χρησιμοποιήσει τον Γκάρι, ο Ισπανός τεχνικός το γνωρίζει καλύτερα. Το ότι τον πήρε στην αποστολή, δείχνει ότι τον υπολογίζει. Και εφόσον ο Γκάρι είναι καλά, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Είναι τέτοιου επιπέδου παίκτης, για τον Ολυμπιακό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

«Υπερωρίες» για Εμβιλά και Ίνμπομ

«Υπερωρίες» για Εμβιλά και Ίνμπομ

Είναι σημαντικό απόψε η μπάλα να βγαίνει ΣΩΣΤΑ από την περιοχή του Πασχαλάκη. Και οι δύο ποδοσφαιριστές του Θρύλου θα έχουν πολλή δουλειά.