Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν κουράστηκαν να τους εκθέτει ο Ολυμπιακός;

Δεν κουράστηκαν να τους εκθέτει ο Ολυμπιακός;
Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 - 11:15

Αστείο πρωτάθλημα το φετινό μέχρι στιγμής. Ο Ολυμπιακός οφείλει να συνεχίσει να είναι μαχητικός μέχρι το φινάλε και να το κυνηγήσει, αν και μοιάζει… αχρείαστο. Μοιάζει σαν να είναι πραγματικά μάταιο, το να συνεχίσει να ποντάρει στη φετινή κατάκτηση του τίτλου, έτσι όπως είναι τα πράγματα. Μισό πρωτάθλημα έχει παιχτεί και ήδη όλη η Ελλάδα ξέρει ότι η βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ είναι άδικη. Μισό πρωτάθλημα έχει παιχτεί ήδη και όλη η Ελλάδα βλέπει τι γίνεται. Και το χειρότερο από όλα; Το χαίρονται κιόλας, οι αντι-Ολυμπιακοί. Χαίρονται την αδικία εις βάρος του Ολυμπιακού.

Υπό άλλες συνθήκες θα συμφωνούσαμε. Να πάψει ο Ολυμπιακός να ασχολείται, αφού… δεν θα τον αφήσουν. Θα συμφωνούσαμε αν ο Ολυμπιακός δεν ήταν… ο Ολυμπιακός. Γιατί ΑΥΤΗ η ομάδα δεν μπορεί επ’ ουδενί να τα παρατήσει. Αυτή η ομάδα οφείλει να συνεχίσει να είναι μαχητική και να παλεύει ΚΑΘΕ ματς μέχρι το φινάλε, για να εκθέτει κόσμο.

Όπως εξέθεσε το… φαβορί Παναθηναϊκό, τον Κέλετ και το σύστημα, την περασμένη αγωνιστική. Όπως εξέθεσε και χθες την Νάιμπεργκ και την ΑΕΚ, η οποία ήταν… τόσο ανώτερη, αλλά… λιποθύμησε μπροστά στον Ολυμπιακό, στο Καραϊσκάκη… Όπως εκθέτει κάθε αγωνιστική τη διαιτησία 0-100 εις βάρος του, μένοντας όρθιος και συνεχίζοντας να έχει τους «εξυγιαντές» σε πίεση… Να μην μπορούν να… ηρεμήσουν. Έτσι θα τους έχει. Με την αγωνία… Δεν κουράστηκαν να τους εκθέτει ο Ολυμπιακός;

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Νάιμπεργκ: Με τη Σλόβαν… Ράμπο, με την ΑΕΚ… γατούλης

Νάιμπεργκ: Με τη Σλόβαν… Ράμπο, με την ΑΕΚ… γατούλης

Ο ίδιος διαιτητής ήταν που με τη Σλόβαν τιμωρούσε το σκληρό παιχνίδι, τα νεύρα και τις αψιμαχίες. Ο ίδιος διαιτητής ήταν που με την ΑΕΚ άφηνε τον Άμραμπατ να... αλωνίζει και τον Χάμες να δέχεται συνεχή σκληρά μαρκαρίσματα.