Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νάιμπεργκ: Με τη Σλόβαν… Ράμπο, με την ΑΕΚ… γατούλης

Νάιμπεργκ: Με τη Σλόβαν… Ράμπο, με την ΑΕΚ… γατούλης
Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 - 11:45

Τι έγινε ρε παιδιά; Τι μετάλλαξη ήταν αυτή; Ο ίδιος Νάιμπεργκ ήταν αυτός που είδαμε το βράδυ της Κυριακής στο Καραϊσκάκη, με εκείνον που είχαμε δει το περασμένο καλοκαίρι, απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας; Ή άλλος ήταν; Μήπως ήταν… κλώνος του; Τι μετάλλαξη ήταν αυτή; Με τη Σλόβαν… Ράμπο, με την ΑΕΚ… γατούλης! Τυχαίο, που έπαιζε ο Ολυμπιακός με την ομάδα του γατούλη; Μπα…

Ο ίδιος διαιτητής ήταν που με τη Σλόβαν τιμωρούσε το σκληρό παιχνίδι, τα νεύρα και τις αψιμαχίες. Ο ίδιος διαιτητής ήταν που με την ΑΕΚ άφηνε τον Άμραμπατ να... αλωνίζει και τον Χάμες να δέχεται συνεχή σκληρά μαρκαρίσματα.

Μοίραζε τις κάρτες με τη Σλόβαν, με την ΑΕΚ άφηνε τον Άμραμπατ να ρίχνει αγκωνιές, να τραβάει, να σπρώχνει… Αποφάσισε μάλλον να γίνει λιγότερο… ευαίσθητος, ο Νάιμπεργκ, σε σχέση με την τελευταία φορά, κατά την οποία συνάντησε τον Ολυμπιακό… Μιλάμε για πλήρη… μεταμόρφωση.

Ο Χάμες γνώρισε και αυτή την πλευρά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το ατιμώρητο ξύλο εις βάρος των παικτών του Ολυμπιακού… Βλέπετε, μόνο έτσι τον σταματούσαν τον παγκόσμιο Κολομβιανό… Και αν… Τους το έβαλε το γκολάκι, άλλο που το έβγαλαν οφσάιντ και το ακύρωσαν…

Είδατε; Σε αλλάζει η Ελλάδα. Σε… μεταμορφώνει. Δεν πρόλαβε να πατήσει το πόδι του εδώ ο Νάιμπεργκ να παίξει ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και… άλλαξε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης