Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μίτσελ το παίρνει πάνω του, να φτιάξει τον Ολυμπιακό του 2023!

Ο Μίτσελ το παίρνει πάνω του, να φτιάξει τον Ολυμπιακό του 2023!
Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 - 11:31

Πάμε να πατήσουμε κατευθείαν επάνω σε όσα είπε ο Μίτσελ, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ΑΕΚ, για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί ο Ολυμπιακός, στην προετοιμασία του εν μέσω Μουντιάλ.

«Πραγματικά υπάρχει πλάνο για μίνι προετοιμασία στην Ισπανία. Με άφιξη εκεί στις 28 Νοεμβρίου και διάρκεια προετοιμασίας έως και 8 Δεκεμβρίου.

Έχουμε προγραμματισμένα φιλικά την 1η Δεκεμβρίου με Κόβεντρι, στις 4 του μήνα με βελγική ομάδα και έχουμε μία αμφιβολία στις 7 Δεκεμβρίου διότι θα παίξουμε ένα ματς στις 10 Δεκεμβρίου με τη Φόρεστ στο Καραϊσκάκη.

Θα δούμε το πως θα ανταποκριθεί η ομάδα. Θα υπάρξουν αλλαγές. Θα γίνει μείωση του ρόστερ και προτιμούμε και θέλουμε να δώσουμε χώρο στην Ακαδημία», επεσήμανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, στον απόηχο του ματς με την ΑΕΚ και ενόψει της προετοιμασίας εν μέσω του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι βασικοί άξονες λοιπόν, είναι οι ακόλουθοι:

** Προετοιμασία από τις 28 Νοεμβρίου, έως και τις 8 Δεκεμβρίου.

** Σίγουρα 3 φιλικά, ίσως και 4.

** Μείωση του ρόστερ και ξεσκαρτάρισμα πλέον σε επίπεδο οριστικού.

** Σχεδιασμός για το αν θα χρειαστεί κάποια άλλη μεταγραφική κίνηση, πέραν του σέντερ μπακ.

** Ευκαιρίες σε παιδιά της Ακαδημίας. Ήδη έχει αρχίσει αυτό, με Ντόι, Σαπουντζή και όχι μόνο.

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να επιστρέψει από τη διακοπή καλύτερος. Αφενός για να διεκδικήσει όλες τις πιθανότητές του για τίτλο. Αφετέρου για να συνεχίσει να εκθέτει, να ξεφτιλίζει αν θέλετε, την «εξυγίανση». Ο Μίτσελ το παίρνει πάνω του, να φτιάξει τον Ολυμπιακό του 2023! Και θα το κάνει στο φινάλε του 2022.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Νάιμπεργκ: Με τη Σλόβαν… Ράμπο, με την ΑΕΚ… γατούλης

Νάιμπεργκ: Με τη Σλόβαν… Ράμπο, με την ΑΕΚ… γατούλης

Ο ίδιος διαιτητής ήταν που με τη Σλόβαν τιμωρούσε το σκληρό παιχνίδι, τα νεύρα και τις αψιμαχίες. Ο ίδιος διαιτητής ήταν που με την ΑΕΚ άφηνε τον Άμραμπατ να... αλωνίζει και τον Χάμες να δέχεται συνεχή σκληρά μαρκαρίσματα.