Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός πέτυχε διάνα με τον Πασχαλάκη!

Ο Ολυμπιακός πέτυχε διάνα με τον Πασχαλάκη!
Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 - 12:15

Διάνα. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την κίνηση του Ολυμπιακού με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τη μεταγραφή του Έλληνα γκολκίπερ, από τον Ολυμπιακό, στο φινάλε των μεταγραφών, τον Σεπτέμβρη. Ο Θρύλος αναγκάστηκε να κινηθεί για γκολκίπερ, χάνοντας τον Τόμας Βατσλίκ, με σοβαρό τραυματισμό. Ενώ δεν ήταν δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε τερμαοτφύλακα, η εξέλιξη με τον διεθνή Τσέχο ανάγκασε την ομάδα του Πειραιά να κινηθεί εντέλει, για τον Πασχαλάκη. Μία κίνηση, η οποία άμεσα κρίθηκε… άκρως επιτυχημένη!

Ο Πασχαλάκης ήταν ΚΑΙ απέναντι στην ΑΕΚ εξαιρετικός. Ρεφλέξ στις επεμβάσεις του, διάβασμα στις φάσεις και έξοδοι σε λανθασμένες μεταβιβάσεις προς τα πίσω, ηρεμία στο παιχνίδι του Θρύλου όταν η μπάλα πήγαινε προς εκείνον. Ο Έλληνας γκολκίπερ έδειξε και χθες Κυριακή, κόντρα στην ΑΕΚ, ότι είναι σε κορυφαίο επίπεδο.

Είναι πολύ σημαντικό, το πιο σημαντικό από όλα, η άμυνα να αισθάνεται σιγουριά, όταν δέχεται απειλές, από την αντίπαλη επίθεση. Ο Πασχαλάκης έχει καταφέρει ήδη να το δώσει αυτό. Έχει καταφέρει ήδη να το προσφέρει στην άμυνά του. Σιγουριά. Ασφάλεια. Πολύ σημαντικό. Το πιο σημαντικό από όλα. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πλέον ότι ο Ολυμπιακός βρήκε τον βασικό γκολκίπερ του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Νάιμπεργκ: Με τη Σλόβαν… Ράμπο, με την ΑΕΚ… γατούλης

Νάιμπεργκ: Με τη Σλόβαν… Ράμπο, με την ΑΕΚ… γατούλης

Ο ίδιος διαιτητής ήταν που με τη Σλόβαν τιμωρούσε το σκληρό παιχνίδι, τα νεύρα και τις αψιμαχίες. Ο ίδιος διαιτητής ήταν που με την ΑΕΚ άφηνε τον Άμραμπατ να... αλωνίζει και τον Χάμες να δέχεται συνεχή σκληρά μαρκαρίσματα.