Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι λέτε ρε; Φέτος άρχισε η «εξυγίανση»;

Τι λέτε ρε; Φέτος άρχισε η «εξυγίανση»;
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 - 09:54

Νέος όρος: «Πραγματική εξυγίανση». Είναι της… μοδός, τώρα τελευταία. Φοριέται πολύ. Λέγεται πολύ. Συζητιέται πολύ. Στα όρια της… ξεφτίλας, θα λέγαμε. Νέα εποχή ε; Έτσι συμφέρει μάλλον να το λένε. Έτσι συμφέρει να το πουλάνε…

Τι λέτε ρε; Φέτος άρχισε η «εξυγίανση»; Τόσα χρόνια που ήμασταν, που σηκώναμε τις κούπες μέσα στα μούτρα τους; Αλλού; Το 3/3 στα χρόνια της «εξυγίανσης», με τους… Βόλους, τα… Γιάννενα και όλη την αβάντα στους απέναντι, ποιος το έκανε; Δεν το έκανε ο Ολυμπιακός; Αλλού το έκανε; Όχι στο «εξυγιασμένο» ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο κυλά στον κατήφορο; Το οποίο μόνο χάρη στον Ολυμπιακό κρατιέται; Μπα, εδώ ήταν. Στην «εξυγίανση». Τη ΒΑΘΙΑ «εξυγίανση».

Ας αφήσουν τα παραμύθια τους. Ό,τι έκαναν τα προηγούμενα χρόνια ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, τώρα φέτος γίνονται υπέρ του Παναθηναϊκού, αλλά και οι άλλοι… δεν μένουν πίσω. Μπαλτάκος, Μπένετ, διαιτητές, «εξυγιαντές», όλοι ένα μέτωπο αντι-Ολυμπιακό και… βαράτε βιολιτζήδες.

Δεν ξέρουν ότι θα τον βρουν μπροστά τους, τον Θρύλο; Όπως τον βρίσκουν πάντα; Δεν το έχουν ακόμη μάθει, ότι με τον «βασιλιά» του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί κανείς να τα βάλει; Έχει δρόμο, θα το μάθουν και φέτος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μύρισε καλοκαίρι

Μύρισε καλοκαίρι

Ο Ολυμπιακός σε άδεια για ανάσες και στη συνέχεια για… προετοιμασία. Μύρισε καλοκαιράκι και νέα διάθεση κυριεύει το λιμάνι!