Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μύρισε καλοκαίρι

Μύρισε καλοκαίρι
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 - 09:39

Είναι μία ιδιαίτερη περίοδος, αυτή την οποία διανύουμε. Μία περίοδος πολύ ξεχωριστή και ανάλογή της δεν έχουμε ζήσει ξανά προσφάτως. Μία περίεργη φάση, αν μη τι άλλο. Διακοπή. Παύση. Για… Μουντιάλ. Αλλά στο λιμάνι μόνο το… Παγκόσμιο Κύπελλο δεν σκέφτονται… Έχουν άλλα πράγματα στο μυαλό τους. Έχουν άλλες έννοιες και άλλες προτεραιότητες. Το «χτίσιμο» της ομάδας, για το δεύτερο μισό της σεζόν, η οποία… τρέχει. «Χτίσιμο». Όχι από την αρχή, αλλά σε σημαντικό βαθμό.

Είναι μια ιδιαίτερη συγκυρία, αυτή την οποία διανύουμε… Ο Ολυμπιακός σε άδεια για ανάσες και στη συνέχεια για… προετοιμασία. Μύρισε καλοκαιράκι και νέα διάθεση κυριεύει το λιμάνι!

Ο Ολυμπιακός ξεκουράζεται αυτή τη στιγμή και στη συνέχεια θα βάλει τα… χειμωνιάτικά του, για να πάει στην Ισπανία και να κάνει μία μίνι προετοιμασία. Εν μέσω αγωνιστικής περιόδου, να δουλέψει, έχοντας κάνει ήδη ένα σημαντικό ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και συνεχίζοντας με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ομοιογένεια, για να την ολική επαναφορά, στον δεύτερο γύρο.

Είναι, αναμφίβολα, η πιο κρίσιμη περίοδος για τον Ολυμπιακό, φέτος. Είναι αυτή η περίοδος, η οποία θα κρίνει την εικόνα της ομάδας, μετά την επάνοδο στη δράση. Και πρέπει να αξιοποιηθεί στο έπακρο. Προπονήσεις, φιλικά, προετοιμασία… Μύρισε… καλοκαίρι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης