Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Γάλλοι για Μπα και Νυρεμβέργη! (photo)

Οι Γάλλοι για Μπα και Νυρεμβέργη! (photo)
Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 - 13:19

Όπως έχει γίνει αντιληπτό, ολοένα και περισσότερα είναι καθημερινά τα μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν τον Ολυμπιακό, είτε αφορά προσθήκες, είτε αποχωρήσεις.

Είναι δεδομένο, ότι κατά τη χειμερινή περίοδο, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ενισχυθούν σημαντικά σε θέσεις «κλειδιά» ενόψει της δύσκολης συνέχειας στις εγχώριες διοργανώσεις. Με τον Μίτσελ, από την πλευρά του, να έχει κάνει σαφές ότι θέλει μικρότερο ρόστερ. Κάτι που σημαίνει ότι κάποιοι παίκτες του θα κληθούν σύντομα να βρουν ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, γαλλικό Μέσο εμπλέκει το όνομα του Ουσεϊνού Μπα με την Νυρεμβέργη! Συγκεκριμένα, αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι ο γερμανικός σύλλογος, που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία, έχει ψηλά στη λίστα του τον Αφρικανό στόπερ του Θρύλου. Μάλιστα, το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Γερμανοί είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν μέχρι και 4 εκατομμύρια ευρώ για τον Σενεγαλέζο σέντερ μπακ των Πειραιωτών.

Για την ιστορία, οι Γάλλοι συμπληρώνουν ότι η Νυρεμβέργη ενδιαφέρεται και για τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος, θυμίζουμε, παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Διαβάστε επίσης