Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ή δεν μπορεί, ή δεν θέλει

Ή δεν μπορεί, ή δεν θέλει
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 - 10:36

Πλήρης ανικανότητα, αδυναμία, συνολική… ανυπαρξία, ή απλώς… έλλειψη θέλησης; Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει απόλυτα, αν είναι μόνο το ένα, αν είναι μόνο το άλλο, ή αν και τα δύο ενδεχόμενα… συνυπάρχουν και αλληλοσυμπληρώνονται; Ο αρχιδιαιτητής ή δεν μπορεί, ή δεν προσπαθεί αρκετά. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, η επιλογή (με το ζόρι) του Μπένετ, από τον Μπαλτάκο έχει ήδη αποτύχει.

Η αδυναμία της υπάρχουσας «αρχής» της διαιτησίας στην Ελλάδα, να φέρει στη χώρα μας ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ διαιτητές, ακόμη και σε επίπεδο… VAR, φωνάζει για την απόλυτη αποτυχία του… εγχειρήματος «Μπένετ». Μια «επιλογή» σε… πολλά εισαγωγικά. Μία απλή… επιβολή του «συστήματος», στις ομάδες, με στόχο τι; Κανείς ποτέ δεν κατάλαβε…

Από Γερμανούς, Ιταλούς, Ισπανούς, Ολλανδούς και Πορτογάλους, σε Ανταολικοευρωπαίους, δεύτερης ταχύτητας και σαφούς μικρότερης ικανότητας, αμφιβόλου ποιότητας και γεμάτους ερωτηματικά ξένους διαιτητές. Για τους οποίους η απάντηση του Μπαλτάκου είναι… «δεν βλέπω να κάνουν καμιά διαφορά από τους Έλληνες». Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;

Το έχουμε αναλύσει πολλάκις: Θέλουν να μονιμοποιήσουν τους Έλληνες διαιτητές-εργαλεία της «εξυγίανσης» και να τους επιβάλουν. Δεν πρέπει να τους περάσει. Ο Ολυμπιακός δίνει μεγάλη «μάχη» για αυτό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Στην… τρέλα της «Κριστιανιάδας» υπάρχει λογική!

Στην… τρέλα της «Κριστιανιάδας» υπάρχει λογική!

Δεν λέμε ότι ο Ολυμπιακός φέρνει τον Κριστιάνο. Λέμε μονάχα ότι αν εξαιρέσει κανείς τις κορυφαίες ομάδες από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να «δει» σοβαρά τέτοιες μεταγραφές.